Тази седмица ще е критична за тези зодии…

Овен Вие, Овни, се очаква в началото на седмицата да започнете важни за вас проекти и да сте наистина борбени и постигащи. Ще знаете как да постигате намисленото...

913 0

Овен

Вие, Овни, се очаква в началото на седмицата да започнете важни за вас проекти и да сте наистина борбени и постигащи. Ще знаете как да постигате намисленото и как да се харесвате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, а ако сте свободни ще постигнете напредък с човек, когото харесвате.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще отделите време и внимание на личния си живот. Възможно е да заявите по-директни позиции пред партньора, което значително ще улесни комуникацията ви. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което много ще подпомогне успеха ви.

Близнаци

При вас, Близнаци, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да сте консенсусни и да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Рак

В началото на седмицата е възможно вие, Раци, да се погрижите за жилищата си. Много е вероятно да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или уред или да промените обзавеждането си. Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини. След четвъртък ще успеете да предприемете значителен пробив в службата и да направите впечатление на заобикалящите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови възможности за развитие.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите и да им направят впечатление със знанията, талантите и уменията си. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек. Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще сте с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини.

Везни

loading...