Тази вечер-пожелайте си нещо отдавна жадувано и мечтано!

Тази вечер, в нощта на 22 срещу 23 септември се пада Есенно равноденствие. Тази вечер се сбъдват желания В нощта между 22 и 23 септември трябва да си...

699 0

Тази вечер, в нощта на 22 срещу 23 септември се пада Есенно равноденствие. Тази вечер се сбъдват желания

В нощта между 22 и 23 септември трябва да си пожелаем нещо отдавна жадувано, различно и мечтано.Пожелайте си здраве, сила, воля, решителност.

Пожелайте си любов. Пожелайте си даже нещо материално – нов дом, кола, чанта – все едно… Пожелайте си! Да си пожелаеш, означава да поискаш. Не е получил онзи, който не е поискал. И вярвайте в сбъдването му!
Есенното равноденствие е един от най-пищните слънчеви празници, символизиращо равновесието и мъдростта. Изравняването на деня и нощта изобразява изцелителния баланс и природната плодоносна пълнота. По вид този момент от слънчевия цикъл отговаря на пълнолунието от лунните фази, пише edna.bg.

Есенното равноденствие е и фестивал на жътвата – време за празнуване и за благодарност, време за пренареждане и за намаляване на темпото. Това е период на изобилие от плодове и зърнени храни. Той бележи кулминацията на усилията през годината, когато се събират и плодовете от труда ни.

loading...