Техника на работа с финото тяло за разрешаване на проблеми

1. Помислете си за трудната ситуация в живота ви, която искате да разрешите. 2. Настройте се на ментална работа,  отпуснете, се концентрирайте се върху вътрешния  свят. Успокойте дъха...

1783 0

1. Помислете си за трудната ситуация в живота ви, която искате да разрешите.

2. Настройте се на ментална работа,  отпуснете, се концентрирайте се върху вътрешния  свят. Успокойте дъха си, като наблюдавате как вдишвате и издишвате въздуха.

3. Мислено си представите как са минали много години  от настоящето. И това е самият края на живота ви. Целият живот е зад вас. Много  победи и поражения. Най-различен опит, който сте получили. И за времето на живота си на Земята, сте натрупали голяма жизнена  мъдрост. Почувствайте я  в себе си.

Това е самият край на живота ви. И точно от тук, от самия край на вашия живот, от гледна точка на мъдростта, погледнете към същата тази  ситуация. Помислете за тази ситуация от гледна точка на натрупания опит. За какво можете да си помислите, мислейки  за ситуацията по този начин? Какво прозрение може да дойде при вас? Какви изводи можете  да направите в  тази връзка. Медитирайте.

4. Сега се потопете в този опит още по-дълбоко.

loading...