Тест: Изберете вратата, която ви харесва

Този елементарен тест е много правдив. Всичко, което трябва, е да погледне към вратите, които откриват всякакви видове пътища. Не се замисляйте, а изберете тази, който ви харесва....

1440 0

Врата 4

Съдейки по това какъв път сте избрали, ви очакват множество вълнуващи събития и приключения. Вие винаги мислите за бъдещето и се опитвате да изпробвате нещо ново. Може би сте дори малко импулсивен и рядко се замисляте за възможните последствия от действията си. Може би сте и нарушител на правилата, но обкръжението ви се възхищава на вашата харизма и любов към силните усещания. Никой не може дори да намекне, че си губите времето напразно.

Врата 5

Вашите врати са отворени за всички желаещи. За вас е важно да има мир, спокойствие и естествена красота. Интересува ви не самата цел, а пътя към нея. Можете да плувате по течението и да се опитвате на всяка цена да се запази стабилността. Майстори сте по избягване на драми.

Врата 6

Вие сте избрали пътя на мира и спокойствието. Самота, тишина и предпазливост – верни другари по вашия жизнен път. Вие се придържа към принципа: „Един стар приятел е по-добре от двама нови.“ Вие сте истински търсач на истината. Вие сте в постоянно търсене на смисъла на живота. През целия си живот сте отворени за нови знания. Вие сте в някаква степен мислител и философ.

loading...