Тези зодии да се готвят за много пари и подаръци през март. Богатството ще ги връхлети с невиждана сила!

Овен Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и даже може да се надявате на получаването на сериозни суми март. Късметлии! Телец Не се...

1007 0

Овен

Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и даже може да се надявате на получаването на сериозни суми март. Късметлии!

Телец

Не се очакват особени сътресение във финансовото състояние на Телците през март.

Ще имате редовните харчове около началото на годината, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за обекта на чувствата им.
Близнаци

Близнаците ще е нужно да позатегнат коланите през март. Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.

Рак

През първата половина на месеца финансовото ви състояние ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се справите добре и с втората половина на месеца, след като нещата няма да са толкова розови. Малко пестеливост и всичко ще е наред!

Лъв

Лъвовете също може да се радват стабилна финансова ситуация през март. Нещо повече – ще имат засилване на стабилността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.

Дева

Когато човек получи повече пари започва да харчи повече. Това с пълна сили ще важи за Девите през март. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.

loading...