Ти не заслужаваш този, който се връща. Заслужаваш този, който не си тръгва

Често си мислех за хората, които се връщат след като са решили да си тръгнат. Чаках деня, когато ще се върнат и ще осъзнаят, че са сгрешили, и...

979 0

Често си мислех за хората, които се връщат след като са решили да си тръгнат. Чаках деня, когато ще се върнат и ще осъзнаят, че са сгрешили, и че животът им е безсмислен без мен. Но после разбрах, че най-добрият е този човек, който никога не си тръгва.

Този, който никога не си отива, когато има затруднения, който никога не си отива, въпреки че десетки други хора се опитват да привлекат вниманието му. Този, който иска да бъде с теб всеки ден.

Заслужаваш някой, който никога не си отива, когато му кажеш това, от което се срамуваш, когато споделяш това, което не си искал да кажеш на никого. Когато му кажеш за това, което не харесваш в себе си, че мразиш миналото си. Заслужаваш някой, който не си отива, без значение колко трудно е сега.

Заслужаваш някой, който не си отива, когато му кажеш колко много го обичаш, как отчаяно искаш да го направиш щастлив, и какво невероятно усещане предизвиква у теб. Колко той е специален, как искаш да прекараш остатъка от живота си с него, заспивайки в ръцете му.

Заслужаваш някой, който остава, без значение колко пламенно си показвал любовта си и без значение колко смело си показвал емоциите си. Заслужаваш някой, който не се страхува, че го обичаш толкова много.

Заслужаваш някой, който не си отива, дори и ако е намерил по-добра работа и е започнал да печели повече.

Този, който не изчезва, когато нещата му вървят отлично, когато той може да получи всичко, но все пак остава с теб, и не иска да разглежда други възможности за да сравнява, защото той знае, че има най-доброто – теб. Заслужаваш някой, който те кара да вярваш, че има хора, които не си тръгват.

Заслужаваш този, който никога не си отива, когато в живота нахлуват много черни събития, когато се чувстваш уморен от всичко.

Заслужаваш някой, който ти напомня за какво си достоен и какво можеш да направиш.

И макар че всеки от нас има човек, който би иска да върне, в действителност ние трябва да мечтаем за този, който никога няма да си тръгне. Този, които си е тръгнал веднъж, може да си тръгне отново, но този, който може да си тръгне, но е решил да остане – е именно този, който ти трябва, с който заслужаваш да бъдеш заедно.

Морена Морана

loading...