Тибетски хороскоп, развикащ цялата истина за всеки от нас. Удивително точен!

Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече за личността на даден човек, отколкото сме склонни да вярваме. Според тибетците, тя разказва както за личността на...

4207 1

Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече за личността на даден човек, отколкото сме склонни да вярваме. Според тибетците, тя разказва както за личността на човек, така за това какъв е бил в предишния си живот.

Монах в компанията на маймуна

Вие непрекъснато завладявате сърцата на хората, тъй като сте открити и весели. Освен това сте внимателни към нуждите и желанията на обкръжаващите ви. Настроението ви трудно може да се развали, но за сметка на това от време на време обичате да спорите и дебатирате. Така захранвате душата си. В миналите ви животи сте били комик, търговец, гадател или владетел на малка област. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 25. Пасвате си с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а с Източник на чиста вода не се препоръчва създаване на връзка.

Жарко слънце

В напечените ситуации действате много точно. Хората знаят, че могат да разчитат на вас, а чувството ви за хумор е спечелило много ваши обожатели. За вас най-големият кошмар е ограничаването на свободата ви. В миналите ви животи сте били ловец, религиозен лидер, търговец на амулети, учител, съветник. Числата, които ви носят щастие, са 12, 24, 36. Кобра и Кожена гривна са най-подходящи за вас, а с Черен бивол сте твърде различни.

Нова луна

Вие непрекъснато копнеете за любов и романтика, просто натурата ви е такава – много чувствителна и нежна… през деня. С настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни, с което носите много радост на интимния партньор, разбира се. В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, председател на таен съюз, собственик на механа, ловец, лекар. Числата, които ви носят щастие, са 11, 23, 35. Най-много си подхождате с друга Нова луна и Черен бивол. Никак не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол

Вие сте личност, която избухва веднага, щом някой започне да върти и да суче. Най-много мразите увъртанията. Обичате всичко да се казва точно, ясно и директно. Но също така обичате и да доминирате – в любовта, в работата, в приятелството. Но това е така, защото усещате, че сте родени да бъдете водачи. В миналите си животи сте били общественик, бизнес лидер, съдия, диригент, политик. Вашите щастливи числа са 10, 22, 34. Подхождате си с Ярък въздушен змей и Нова луна. С Жарко слънце нямате перспектива.

Кожена гривна

Всичко мистично и непознато ви привлича. Вие се обвързвате рядко, но винаги е от сърце, с истински чувства. Периодите на активна общителност се редуват с тези, когато предпочитате да останете сами със себе си. Мразите агресията, но я използвате и то често, за да се защитите. Но това е само когато са ви нападнали. В миналите си животи сте били търговец на оръжие, собственик на публични домове, иманяр, хазартна личност, общо взето винаги на ръба на закона, но въпреки това сте имали длъжности като гадател, алхимик, дипломат. Числата, които ви носят щастие, са 9, 21, 33. Подходящи за вас са Кобра и Жарко слънце. Връзката с Ярък въздушен змей никак не се препоръчва.

Езерна костенурка

Вие винаги залагате на сигурното и разумното. Когато си навиете на пръста да направите нещо, сте устремени и упорити. Винаги обмисляте внимателно нещата. В отношенията с партньора държите най-много на нежността. Не преставайте да вярвате на здравия си разум и не се поддавайте на изкушенията, които дебнат. В миналите си животи професиите ви винаги са били обвързани със създаването на нещо – шивачи, тъкачи, зидари, ковачи, животновъди, земеделци… Вашите щастливи числа са 8, 20, 32. Най-много си подхождате с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня. Не се захващайте с Нова луна, защото нямате перспектива.

loading...