ТОП Хороскоп за 2020 г. от Анджела Пърл

Овен Овен, постоянно гладен за активност, 2020 г. ще донесе нови възможности. Благодарение на шестте затъмнения, които ни очакват през 2020 г., няма да има време за размисъл...

766 0

Овен

Овен, постоянно гладен за активност, 2020 г. ще донесе нови възможности. Благодарение на шестте затъмнения, които ни очакват през 2020 г., няма да има време за размисъл и отлагане на важни въпроси за дълго време. Всяко от астрологичните събития ще засегне определена сфера на живота, изискваща промени и иновации.

В началото на годината Овенът ще реши въпроси, свързани с недвижимите имоти и семейството, с настъпването на лятото Овенът ще обърне внимание на допълнителното образование и пътуване. През есента Овенът ще се съсредоточи върху роднините, а в края на годината промените ще се отразят на личния живот .

Телец

Енергийният сектор през 2020 г. ще накара Телец да промени живота си, дори ако всъщност не иска да го прави. Под влиянието на Уран съдбата ще направи резки завои, което ще доведе до неизбежна дейност. В началото на годината три затъмнения ще помогнат на Телец да се освободи от всичко, което пречи на развитието , а втората половина на годината ще бъде посветена на установяване на нов живот.

Като цяло годината ще бъде положителна, въпреки факта, че е високосна, но все още има рискове. За избягването на неприятности на Телецът ще помогне повишена активност. Не по-малко важно за Телец ще бъде отхвърлянето на чужди съвети и приемането на независими решения.

Близнаци

Затъмненията през 2020 г. ще засегнат Близнаците за следващите 2 години, което означава, че във всичко е необходима отговорност. Астрологът препоръчва да не се страхувате от промените и да ги възприемате не като кризи, а като нови възможности. Подобно отношение към бизнеса ще помогне на Близнаците да намерят тази вълна, която ще им позволи да преминат през изпитания без никакви затруднения и да се доближат до успеха.

Затъмненията в началото на годината ще тласнат към промени в работата, когато за Близнаците станат достъпни нови позиции или дори успешното провеждане на личен бизнес . Втората половина на 2020 г. ще бъде свързана с активна работа върху себе си, с придобиване на нов статут и получаване на първите дивиденти.

Рак

2020 г. не може да се нарече проста, но за Раците ще стане решаващо. Съчетаването на планетите през декември ще доведе до промени в личния живот и бизнес средата. Започналите трансформации ще доведат до много събития, които ще бъдат значими. Те ще насочат Раците точно кога да се заемат с бизнеса и ще се превърнат в своеобразна мярка за времето, отделено за завършване на следващия проект.

През 2020 г. всяко решение ще промени съдбата и за да вървят по правилния път, Раците ще трябва да работят върху себе си, да се откажат от мързела и отлаганията, което ще попречи на развитието им.

Лъв

Още от 11 януари Лъв ще разбере защо астрологът нарича високосната година трудна. Шест затъмнения, първото от които ще се случи в началото на годината, ще тласнат Лъв да се промени, което означава, че няма да има време да бъде мързелив.

Първата половина на 2020 г. ще се проведе в подготовката и решаването на въпроси, свързани с кариерата и личния живот, а втората половина на Лъв ще може да се посвети на развитието на всичко, което е започнало, така че в края на годината да придобие нов статут и финансова независимост.

Дева

Астрологът нарича 2020 г. най-значимата година в живота на Дева. Шест затъмнения и съединения на бавни планети, които се случват рядко, ще доведат до промени и нови възможности. Анжела Пърл препоръчва на Девата да не се страхува и да не третира всичко ново като криза. Въпреки факта, че някои неуспехи ще присъстват в живота, Девата ще може да се справи с трудностите, да намери своето място под Слънцето и да привлече просперитет .

Първата половина на годината ще бъде свързана с работата и личния живот, когато Девата може да се сбогува с всичко, което трябва да остане в миналото и да влезе в нов кръг на развитие. През втората половина на 2020 г. промените ще засегнат образа, благодарение на който Девата може да се трансформира не само външно, но и вътрешно. Увереността ще ви позволи да се справите с всякакви препятствия и да завършите годината на вълната на успеха.

loading...