Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех

Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите! Уран вече се намира в знака на Телец и ще остане...

576 0

Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите!

Уран вече се намира в знака на Телец и ще остане там в продължение на 7 години. Това са промените, които си струва да чака всеки от нас!
Тайните на успеха и щастието във всяка от сферите на живота от невероятната Анджела Пърл.

Уран е планета на промяната и прогреса, символ на бъдещето. Уран принадлежи към групата на висшите планети, символизиращи в астрологията сили и обстоятелства, върху които човек практически няма власт, и в този случай свободата му предполага свобода на отношението към случващото се.

През 2018 г. Уран вече промени своя знак, но това беше за кратко време и не донесе никакви специални последици.

От 7 март 2019 г. Уран най-накрая се намира в Телец и ще остане там за цели 7 години (до 26 април 2026 г.), което означава, че влиянието му върху всеки от знаците на зодиака се очаква да бъде дълго и сериозно. Много хора ще изпитат глобална промяна!
Тайната на щастието

Позицията на Уран в Телец може да бъде описана с една фраза – „следвайте парите“. Уран е планета на свободата и, бидейки в Телец, той като че ли ни пита колко зависим от парите и как можем да се отървем от тази зависимост?

Също така, Уран ще провери истинността на чувствата, ще покаже силните и слабите страни на човека. Но не трябва да се страхувате от промяната, защото благодарение на нея можем да стигнем до реализирането на нашите съкровени мечти и желания.

Опитният астролог и таролог, Анджела Пърл, хвърли светлина върху това, какви промени трябва да очаква всеки от знаците на зодиака през този период. Благодарение на съвета на тази красива жена можете да постигнете успех и щастие в различни области на живота!

Овен
Уран ще донесе на активните Овни много възможности по отношение на финансите. През следващите 7 години, много Овни ще оставят въображаемата стабилност за безплатен хляб, свободна практика, онлайн бизнес, нови неочаквани проекти, променящи се източници на доходи – ето какво ще стане възможно през този период. От гледна точка на личния живот, Овен също ще надмине промяната и към по-добро!

Телец
Уран влезе в първи дом на Телец. А това означава, че ще започне нов период в живота. Ще има повече свобода, пътуване, нови дела, ще се промени и видът на Телец: промяна на имиджа, прическа, оформяне на тялото чрез загуба на тегло и спорт. Здравето ще бъде в топформа.

loading...