Това, което трябва да знаете за вашата зодия!

Овен Не се опитвай винаги и на всяка цена на наложиш мнението си – понякога трябва да загубиш битката, за да спечелиш войната. Телец Не очаквай другите да...

734 0

Овен

Не се опитвай винаги и на всяка цена на наложиш мнението си – понякога трябва да загубиш битката, за да спечелиш войната.

Телец

Не очаквай другите да те разбират така, както ти умееш да разбираш тях – приеми, че просто притежаваш нещо, с което малко хора са надарени.

Близнаци

Не се колебай толкова, когато ти предстои да вземеш решение – не е нужно предвиждаш всичко, по-добре е просто да живееш.

Рак

Не отдавай цялото си време на другите, защото тогава няма да ти остане време за самия теб – а никой не може да се погрижи за теб, както можеш и трябва да го направиш ти.

Лъв

Не приемай лично нежеланието на някого да те следва – ти наистина си роден да бъдеш лидер, но същото може да важи и за човека отсреща.

Дева

Не анализирай всичко толкова много, не се връщай към миналото, не се опитвай да чертаеш бъдещето – защото, когато правиш всичко това, не можеш да усетиш истински настоящето.

loading...