Това ли е вашият мъж? Подходящ ли е за вас и какво да очаквате от него?

Кой не иска да е обичан и щастлив с половинката си и да гради спокоен съвместен живот Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек на...

331 0

Кой не иска да е обичан и щастлив с половинката си и да гради спокоен съвместен живот

Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек на света и обратно, когато любовта липсва или не е споделена, тя може да обезкуражи и потисне всяка една представителка на нежния пол.

Именно затова за всяка жена е важно да си намери едно добро момче, което да я обича и цени и с което тя да прекарва времето си наистина приятно и смислено. Но истината е, че няма как в началото на връзката да разберете на какъв точно мъж попадате.

Щастливата любов понякога е и въпрос на късмет.
Все пак астрологията може да ви ориентира в дадена посока. Ето и колко истински е определен мъж, въз основа на неговия зодиакален знак:

1. Мъжът, роден под знака на Скорпион е човек, който се държи малко надменно в отношенията си. Той обикновено се старае да доминира във връзката и е възможно да третира половинката така сякаш тя е негово притежание. В същото време Скорпионите мъже са истински покровители и винаги са готови да подкрепят любимата жена!

2. Мъжът Риби е човек, който е много емоционален, грижовен, добронамерен и сантиментален. Тези мъже обикновено са абсолютно отдадени на жената в живота си. Те уважават, ценят, слушат и се съобразяват с половинката си. Единственият проблем, който можете да имате с мъж, роден под знака на Риби, е да не реши да ви изневери!

3. Няма какво да се лъжем – мъжът Рак е момчето на мама. Повечето мъже, родени под този знак, имат твърде силна връзка с майка си и възмъжават истински на по-късен етап от живота си. Но когато това се случи и когато този мъж намери подходяща и силна като характер жена, той наистина се променя и тя става основен фокус в неговия живот.

4. Мъжът от зодия Близнаци разчита повече на логиката си, а не толкова на чувствата си и това е във всеки един аспект от живота му. Тези мъже са много умни, забавни и словоохотливи, но понякога са си малко самодостатъчни. Най-големият проблем на мъжете Близнаци е, че имат, както знаем, много различни лица!

loading...