Това лято тези зодии ще се затрупат с много пари. Определено това ще е тяхното време

Родените под знака на Скорпион ще се чувстват с по-малко енергия и желание за работа. Могат да имат здравословни неразположения и проблеми; ще е засегната храносмилателната система. Трябва...

292 0

Родените под знака на Скорпион ще се чувстват с по-малко енергия и желание за работа. Могат да имат здравословни неразположения и проблеми; ще е засегната храносмилателната система.

Трябва да внимават за падания, инциденти, проблеми в костно-ставнияапарат.

Би могло да възникне проблем с имот, както и с по-възрастни хора.

Лъв ще имат сериозни препятствия в отношенията си, особено що се отнася до договори, споразумения и партньорства. Необходимо е да се внимава за скандали в брака. Времето няма да е подходящо за ремонти, за решаване не имуществени дела и юридически въпроси.

Родените под знака на Водолей ще имат през лятото възможности за нови финансови постъпления, разбира се ще е необходимо да положат и немалко усилия. Трябва да внимават за отношенията си с шефове, да пазят работата си и да са готови за промяна. Много стари отношения ще отпаднат. Възможен сериозен проблем с възрастен човек.
Телец ще е необходимо да внимават през цялото лято за проблеми в работата, както и във връзка с финанси. Някои проекти и договори ще се провалят. Трябва да се пазят и личните отношения, които също могат да претърпят срив. Комуникацията като цяло ще е трудна. Ще е нужна промяна.

Доста успешно е лятото и за родените около 20-22 септември под знака на Дева . Те ще осъществят добри договори и споразумения, ще постигнат успехи в изпити и обучение. Пътуванията също ще са успешни. Здравето ще се укрепи. Това е удачен момент за ремонти и решаване на някои финансови въпроси.

Също под добри влияния на важни планети са и родените около 18-20 март под знака на Риби . Те биха могли да правят успешни ремонти, да започнат да строят или да подредят в детайли къщата си. Ще се чувстват по-здрави и стабилни. Ще имат улегналост в работата, добро разбирателство с висшестоящи; възможно издигане на по-висока позиция и развитие в кариерата.

loading...