Това момиче е на 50!

Супермоделът Ел Макферсън наскоро отпразнува своя петдесети юбилей, но изглежда невероятно стройна! На  снимките  Eл е на почивка в Италия със съпруга си, бизнесменът Джефри Софър. Блондинката е...

377 0

Супермоделът Ел Макферсън наскоро отпразнува своя петдесети юбилей, но изглежда невероятно стройна!

На  снимките  Eл е на почивка в Италия със съпруга си, бизнесменът Джефри Софър. Блондинката е публикувала в  микроблога си своя снимка по бикини на яхта. Фигурата на модела сякаш не е на  50-годишна майка на две деца, а на младо момиче!

Интересен факт!

„Аз вярвам в здравословното хранене, 8 часа сън и ежедневни упражнения“ – отговаря Eл въпрос как  успява да изглеждат зашеметяващо.

В дома и няма продукти, съдържащи глутен, тя  приема витамини и минерали всеки ден;
Единствените лакомства, които Ел си позволява са тъмен шоколад и чаша еспресо сутрин. Тя обича тайландската храна и вярва, че понякога трябва да се поглези с любимата си кухня, но не много често;
За да се чувства добре, с възрастта е  логично е да се съсредоточи върху децата и себе си, намалявайки  обема на работата си.

Защо наистина да не се вслушате в съветите на една жена, която е на 50 години и изглежда страхотно, и  сключи брак с милиардер,  шест години по-млад от нея?

el-2

loading...