Този сайт ви позволява да говорите със себе си от бъдещето

Новият сайт  Future Self ви позволява да попитате нещо себе си от бъдещето. В този случай човекът, на който ще задавате всички въпроси – е  състарена ваша версия....

186 0

Новият сайт  Future Self ви позволява да попитате нещо себе си от бъдещето. В този случай човекът, на който ще задавате всички въпроси – е  състарена ваша версия.

С помощта на сложна комбинация от  програми motion capture, разпознаване на говор, и триизмерно изобразяване, сайтът създава полуреалистична  симулация за това как можете да изглеждате през 2035 – а след това ви дава възможност да си зададете важни въпроси за това какво ви очаква.

Сайтът Future Self сайт е създаден като рекламна кампания, посветена на 20-годишнината на европейския телеком Orange. „Искахме да създадем нещо весело, цифрово, и да не е фокусирано върху миналото“, заяви експертът на Orange Anne Imbert. „Нашата творческа агенция дойде при нас с тази идея, която ви позволява да се проектирате в бъдещето и да се видите  какъв ще бъдете след 20 години.“

И трябва да се отбележи, че получилото се в резултат на  проекта  наистина леко изпреварва времето си – излиза  извън обхвата на настоящите възможности за симулация в реално време. „В действителност, вие създавате жив образ на обекта, а не нещо като компютърна игра“, казва творчески директор на Jam3,  разработила сайта Future Self, Aдриан Белин.

Когато говорите със себе си от бъдещето, някои отговори са програмирани за да Ви забавляват – например, роботът може да ви каже, че ще живеете  в къща на дърво с десет деца – но други се основават на събития, които действително имат шанс да се случат. Попитайте за това дали в бъдещето ще имате  летяща кола – и роботът ще ви разкаже за автономните  автомобили.

loading...