Този тест сбъдва желания, вижте какво ви чака!

Преди да разгледате тези пет рози си намислете желание и изберете един от тях. Нека това да е случайно решение или просто роза, която ви харесва. Всяка роза...

2910 0

Преди да разгледате тези пет рози си намислете желание и изберете един от тях. Нека това да е случайно решение или просто роза, която ви харесва.

Всяка роза ви характеризира и ви казва кога вашето желание ще се сбъдне. Не се колебайте да се доверите на вашата интуиция, преди да изберете една.

Ако сте избрали роза № 1

Вие сте емоционален човек. Розата номер едно символизира нежност, защото изглежда така. Имате душа на чисто дете и вие сте емоционално уязвими. Вие лесно се разстройвате и лесно се ядосвате, не обичате наистина да разказвате тайните си. Важно е да имате доверие на човек. Във всяка връзка е важно да знаете дали можете да се доверите на някой. Вашето желание ще се сбъдне много по-рано, отколкото очаквате, ако положите малко усилия.

Ако сте избрали Роза № 2

Розата номер две, подобно на нейния цвят, символизира любовта по всяко време и навсякъде. Хората, които избират тази роза, са готови за всичко, заради щастието си. Не правите нищо случайно или наполовина, не подирате средствата си. В този случай целта е реализацията на желанието. Естествено, желанието ще се сбъдне, но всичко ще бъде малко по-различно, отколкото си представите.

loading...