Трите неща, които трябва да направи всяка зодия, ако иска да промени живота си

Овен Проявявай по-голяма толерантност. Работи върху търпението си. Научи се да искаш помощ. Телец Фокусирай се повече върху себе си. Спри да мислиш как поведението ти ще се...

764 0

Овен

Проявявай по-голяма толерантност. Работи върху търпението си. Научи се да искаш помощ. Телец Фокусирай се повече върху себе си. Спри да мислиш как поведението ти ще се отрази на околните. Не се опитвай да направляваш живота на близките си.

Близнаци

По-малко мери и по-смело режи. Не се вкопчвай в миналото. Спри с опитите да търсиш гаранции за всичко. Рак Започни да живееш първо за себе си, после за другите. Не приемай всичко толкова лично. Спри със самокритиката.

Лъв

Приеми, че няма как абсолютно всеки да те харесва. Спри да се люшкаш между крайностите, търси златната среда. Научи се да губиш битката, за да спечелиш войната.

Дева

Разбери, че животът не е шах и не можеш да предвиждаш всеки ход. Не се самоанализирай толкова. Действай по-спонтанно.

Везни

Откажи се от навика да даваш съвети, когато другият не те е помолил за това. Не се дразни, когато някой не зачита мнението ти (дори то да е правилното). Не хаби напразно енергията и времето си – раздавай се за тези, които ще те оценят.

Скорпион

loading...