Трябва ли да искаме изпълнение на негативни желания?

Разбира се, че не трябва. И не бива поради две причини: Първо, ако желаете на някой да му се случи лошо, негативно събитие, това означава, че изпитвате към...

442 0

Разбира се, че не трябва. И не бива поради две причини: Първо, ако желаете на някой да му се случи лошо, негативно събитие, това означава, че изпитвате към този човек отрицателни емоции.

Вие искате да си отмъстите, да му направите нещо неприятно, защото той е действал не така, както сте очаквали – той ви е излъгал, не е изпълнил обещанията си, предал ви е, завиждате му, или нещо друго. Но всяко събитие, което се случва в живота на човек, го учи на нещо.

Ако изпитвате негативни чувства, това означава, че не сте си научили урока, не разбирате това, което животът ви учи чрез този човек. Не сте научили урока и искате да докажете нещо на себе си, или да си отмъстите. Най-вероятно тези събития в живота ви ще се повтарят, защото не сте научили предишния урок. Така че ще трябва да го получавате отново и отново, докато най-накрая не направите правилните изводи от събитията.

Някой ще ви предаде отново, някой ще ви измами, някой ще ви направи гадост, дори и ако вие си отмъстите на този човек. Вашият „съд с карма“ ще се изпълва не с дела, а с тези емоции, които са предизвикали желанието ви да правите зло по отношение на друг човек. Това е първата причина, поради която не трябва да си „поръчвате“ негативно събитие.

Втората причина – това е Вашата лична безопасност. Всеки човек в живота го водят определени сили. Това може да са светли – ангелите, а може да са тъмните сили. По принцип каквито енергии излъчва човек, такива същества от ефирния свят го покровителстват. Вие не знаете нивото на сигурност на човека, по отношение на който искате да поръчате негативни желания, какви егрегори го покровителстват. Може би той е много зъл, жесток човек, може би той е пълен негодник. И вие искате да си отмъстите за тези постъпки, които той е извършил срещу вас или някой ваш познат.

Но злодеят – е адепт на егрегор от тъмните сили. И колкото по-отвратителни дела той върши, толкова по-мощна е защитата му от страна на низшите егрегори, защото той е материализирано въплъщение на същите тези тъмни сили и те му предоставят адекватна защита. Поръчвайки му негативно събитие, можете да попаднете във вниманието на тези тъмни сили, защото само тъмните сили поемат изпълнението на зли дела. Но за тях вие сте случаен клиент, а вашият враг – постоянен партньор. Ето защо те няма да позволят на този човек да се случи нещо.

loading...