Циганският хороскоп разкрива много точно какви сте!

Ето го и циганския хороскоп. Колкото и да ви се струва невероятно, циганите имат също свой хороскоп, който най-вероятно е взаимстван от обикновените астрологични хороскопи, но истината е,...

519 0

Ето го и циганския хороскоп. Колкото и да ви се струва невероятно, циганите имат също свой хороскоп, който най-вероятно е взаимстван от обикновените астрологични хороскопи, но истината е, че е много точен и се отличава с простотата си и голямата вероятност да покаже точни черти от характера ви, така че, защо не му обърнем малко по-специално внимание.

Дори за забавление!
Чаша (21 януари – 19 февруари)

Представителите на този знак преливат по няколко пъти преди да вземат решение. Преценяват плюсовете и минусите и ясно знаят какво е добро и какво е лошо. Обичат да философстват по различни теми и да помагат на другите. Най-често от тях стават добри лекари, учители, ментори и филантропи. Също така, родените под този знак са творчески личности, имат отлично чувство за хумор и почти винаги изглеждат щастливи.

Качулка (20 февруари – 20 март)

Родените под този знак се отличават с невероятното си усърдие, граничещо с перфекционизъм. Няма работа, с която да не могат да се справят. Когато решат, те са готови да започнат живота си отново без страх от нищо. Обикновено имат малко приятели, но всички те са тествани във времето.

Кама (21 март – 20 април)

Хората, които са родени под този знак, имат неудържима енергия. Това са много целеустремени и упорити личности. Те ясно знаят какво искат от живота и го постигат. Вярно е, че понякога те са твърде импулсивни и дори агресивни към другите. Но трябва да разберете, че тези хора може да са груби, за да изразят гледната си точка. Не от злоба. Представителите на този знак най-често са успешни бизнесмени или спортисти.

Венец (21 април – 20 май)

Венците са истински естети и ценители на красивото. Не е чудно, че много представители на този знак успяват в творческите професии. За тях е важно винаги да бъдат в центъра на вниманието и да слушат комплименти по техен адрес. Те държат на добрия външен вид, имат чувство за стил и са добри и искрени хора.

Свещник (21 май – 20 юни)

Родените под знака на Свещник са невероятно очарователни и приятелски настроени и могат да намерят общ език с всеки. Такива хора наричаме „душата на компанията“, винаги е лесно да общуваме с тях. В същото време, в дълбините на сърцата си, тези хора могат да бъдат потайни. Затова и няма да ги чуете да говорят за себе си, освен ако срещу тях не е проверен във времето приятел. Те се отличават с пестеливост и няма по-добри от тях на тема финанси.

Колело на каруца (21 юни – 21 юли)

Представителите на това съзвездие се характеризират с повишена чувствителност, емоционалност и дори уязвимост. Те предпочитат да планират всяко събитие в живота си и не могат да се справят в обстановка, в която цари хаос. С такъв характер човек трябва да работи за себе си или да бъде служител в стабилна компания. В любовта и приятелството представителите на знака са верни, ценят семейните традиции и могат да живеят в един град и в една къща през целия си живот.

loading...


Коментари