Твоите мисли създават Твоята съдба – никой друг!

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията и да благодарим за нещастията. Това е пълна глупост. И те са прави. Но истината носи ли им...

788 0

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията и да благодарим за нещастията. Това е пълна глупост. И те са прави. Но истината носи ли им щастие?

Повечето хора реагират стандартно на проблемите: с раздразнение, с агресия и негативизъм. Човек започва да се бори със ситуацията, чувствайки вътре в себе си съпротивление. Това е заблуда: да вярваме, че с раздразнението си можем да подобри ситуацията.

Каква е целта на негативизма? Няма цел! Напротив, раздразнението и агресията създават още повече негативизъм.

Учените, които изучават квантовия свят, казват: целият свят е енергия. Всички частици са едновременно навсякъде. Това се нарича квантова неопределеност. Това е парадокс. Докато няма наблюдател – човек – светът не съществува. Но това е научен факт.

Всички елементарни частици променят състоянието си от простото им наблюдение. Това означава, че очакванията на хората винаги влияят върху резултата от експеримента. Всеки е 100% прав. Винаги първо вярвате в нещо, а след това намирате потвърждение на своите убеждения.

Например, смятате, че нямате пари. И това е вярно.Постоянно ви липсват пари. Или че в този град е невъзможно да се намери добра работа. И отново сте прави. Но до вас през пътя има хора, които имат достатъчно пари за всичко. И те работят на добра работа. Защо? Имали са късмет? Не, не е така.

Законът за квантовата физика: Винаги! Винаги! Без изключения се получава този резултат, който очаквате!

Ако не сте съгласни с моята гледна точка, вие сте на 100% прави. Но дали вашата гледна точка ви носи покой, яснота, радост? Помага ли ви тя лесно да посрещате всички препятствия, и, играейки, да ги преодолявате? Ако отговорът е “да”, ще се радвам да се поуча от вас. Честно.

Личен опит

loading...