Учен улови над Земята извънземни организми

Британски професор е намерил в стратосферата на Земята организми, които са реагирали положително при тест за ДНК. А техният размер е шест пъти по-голям от максималния обем на...

507 0

Британски професор е намерил в стратосферата на Земята организми, които са реагирали положително при тест за ДНК. А техният размер е шест пъти по-голям от максималния обем на частиците, които могат да се издигнат до тази височина от нашата планета. Това означава, че тези тела са се спуснали от Космоса.

Ученият Милтън Уейнрайт в продължение на две години се опитва да убеди колегите си, че е открил извънземни в земната стратосфера. Този път той е засякъл извънземни организми на височина 25 км над планетата ни.

Според него, тези организми са поставени в микроскопични метални топчета, конструирани от разумен вид извънземни същества. Тяхната цел е да заселят с извънземни на Земята.

„Изпращахме балони и семплери, и не намерихме там нито цветен прашец или треви, няма и следа от замърсяване, а само частици от тези организми – казва професорът. – Всеки път, когато излизате навън, върху вас падат извънземни организми от Космоса „.

loading...