Утре рано сутрин: Напишете желание и ще се сбъдне!

Новолунието е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания. Вярва се, че първите осем часа от него притежават най-мощен заряд, затова е най-добре да бъдат използвани точно...

949 0

Новолунието е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания. Вярва се, че първите осем часа от него притежават най-мощен заряд, затова е най-добре да бъдат използвани точно те. На 20 септември 08:31:05 часа у нас ще се наблюдава новолунието за септември, което се отличава с особена сила.
За да изпълните правилно ритуала, първо трябва да формулирате много точно и конкретно какво искате, като се стараете желанието да е кратко и достатъчно ясно. След това го напишете на листче и прекарайте поне 15 минути насаме с мислите си, в които си визуализирайте колкото може по-конкретно как то се сбъдва.

Много е важно да го почувствате с цялата си същност. След което сгънете листчето с желанието си и го приберете на сигурно място, където никой друг освен вас да не може да го види. Ако желанието ви е свързано с конкретна придобивка, има различни начини да изпълните ритуала.

Богатство

Един от най-древните методи за привличане на финансово благополучие към дома също се извършва на новолуние. За целта трябва да напълните с вода стъклен съд и в нощта на новолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата, като в същото време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари, така както се пълни луната.

Любов

loading...