В края на март настъпва опасен период

Това ще е второто Пълнолуние за един месец. Явлението «синя Луна» е много рядко, то има негативно влияние върху поведението на хората, изкривява възприемането на действителността, провокира аварии...

821 0

Това ще е второто Пълнолуние за един месец.

Явлението «синя Луна» е много рядко, то има негативно влияние върху поведението на хората, изкривява възприемането на действителността, провокира аварии и конфликти.

Второто за един месец Пълнолуние може да провокира срив на събитията. За един ден могат да настъпят такива промени, които да засегнат съдбата на милиони хора.

Да се подготвим предварително за Пълнолунието на 31 март 2018 г. е невъзможно. Астролозите обаче предупреждават: каквото и да ви е дала съдбата, трябва да бъде прието.

Ако не приемете резултата, тя ще те изкара от коловоза. Експертите не се наемат да предскажат размера на събитието, но съобщават, че то може да засегне както едно отделно семейство, така и цял град или държава.

Произшествието ще се провокира от един човек, но проблемите ще се разрастват, във верижна реакция, като снежно кълбо. Синята Луна поражда в хората стадно чувство − през този период е лесно да се манипулират масите и да им бъде налагана позицията на манипулиращия.

loading...