В сряда парични постъпления за Рак, Скорпион и Риби, подаръци за Овен, Лъв и Стрелец

Сряда ще бъде един запонящ се ден, в който няколко зодии ще усетят птичето на шанса, което каца венъж на рамото, но не всички ще успуат да го...

965 0

Сряда ще бъде един запонящ се ден, в който няколко зодии ще усетят птичето на шанса, което каца венъж на рамото, но не всички ще успуат да го уловят. Затова внимавайте, да го изпуснете.

Вглеждайте се в детайлите и бъдете внимателни, да не го уплашите. Няколко зодии ще разпознаят шанса си и ще го уловят, а други ще получат неочакван подарък, който ще ги зарадва много.
Този ден ще бъде благоприятен за пътуване за мъжете над 35 годишна възраст, особено ако е свързано с важна цел или задача. Допуснете ли да бъдете въвлечени в някакъв конфликт днес, то бъдете готови за неприятните последствия. В сряда ще възникне непланиран разход за дете, който може да ви притесни.

Ако сте родени под знака на Овен Лъв или Стрелец, сряда ще има с какво да ви изненада като преживявания. Днес интересно развитие ще имат ваши имотни или материални дела и ангажименти. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, които са важни за вашия дом или работа. Може да ви изненада жест или подарък от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

loading...