Вълшебната смес на академик Филатов за подобряване на слабо зрение

100 мл сок от алое, 500 г счукани орехови ядки, 300 г мед и сок от 3-4 лимона се смесват добре. От тази смес се  консумира по   1...

1158 0

100 мл сок от алое, 500 г счукани орехови ядки, 300 г мед и сок от 3-4 лимона се смесват добре. От тази смес се  консумира по   1 чаена лъжичка 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене, докато не се появи  забележимо подобрение. Между другото тази рецепта е не само „изостря“ зрението, но и укрепва организма.

ВАЖНО! Aлоето трябва да бъде най-малко на 2-3 години.

Нарежете големите долни  и средни листа, като оставяте непокътнат върха на растението, заедно с   3-4 горни листа,  измийте ги  с преварена вода, нарежете ги  на малки парченца, след което разтривате и изстисквате сока през сокоизстисквачка,  като прецеждате през два пъти сгъната марля.

Академик Филатов съветва измитите  листа да не се режат веднага, а да се сложат в чиния  и да се поставят в хладилник за  10-12 дни. В клетките на алоето в тези условия се  формират вещества, известни като „биогенни стимулатори“, които стимулират жизнената дейност на клетките. След това листата се измиват отново и се прави всичко описано по-горе.

loading...