Вампирите живеят сред нас

Независимо от факта, че ние си представяме вампирите с остри зъби и безумен поглед, те практически не се различават от обикновените хора. Просто обожават човешка кръв и се...

821 0

Независимо от факта, че ние си представяме вампирите с остри зъби и безумен поглед, те практически не се различават от обикновените хора. Просто обожават човешка кръв и се боят от Слънцето. Това е истинска болест.

Именно от такова заболяване страда от детството си австралийката Джорджина Кондън. Сега тя е на около четиридесет години, а последните двадесет от тях избягва Слънцето, защото то и предизвиква алергии и като цяло вреди на нейното здраве.

А жаждата за човешка кръв Джорджина усеща в ранна детска възраст. След като веднъж опитва своята кръв, тя вече не може да се спре. През следващите двадесет години тя трябвало да пие само собствената си кръв и от време да опитва кръвта на нейни приятели, също вампири като нея.

А след това на партито „Кръвожадност“ австралийската вампирка се запознава с млад мъж – също любител на човешка кръв. И сега семейната двойка вампири си пият кръвта един на друг.

При това Джорджина казва, че такъв начин на живот много и харесва и тя не смята да се лекува за да го промени. А и не вярва, че това е възможно да се направи. Според нея този, който е веднъж е вкусил човешка кръв, вече не може да се излекува …

loading...