Вътрешният свят на жената може да се съди по формата на гърдите й

За никого не е тайна, че човешкото тяло може много да разказва за характера на дадена личност. Италианският психиатър Чезаре Ломброзо, например, създава знаменитата си теория, че по...

7342 0

За никого не е тайна, че човешкото тяло може много да разказва за характера на дадена личност. Италианският психиатър Чезаре Ломброзо, например, създава знаменитата си теория, че по характерни черти от лицето може да се определи дали един човек е способен да извърши престъпления.
Експертите  твърдят, че за вътрешния свят на жената може да се съди по формата на гърдите й. Разгледайте внимателно картинката с една дузина различни по форма женски бюстове. А след това прочетете характеристиката на всеки един от тях.

№ 1 — интелектуална жена

Тя с радост винаги е готова да приема всяко предизвикателство само и само да докаже своя интелект. Изключително ценни за нея са спокойствието и комфорта. В очите на другите тя изглежда силна и решителна жена. Често крие истинските си чувства и обича да се наслаждава на самотата си.

№ 2 — роден лидер

Никой никога не я е чул да моли за помощ. Свикнала е сама да прави всичко. Всички нейни близки и познати се вслушват в мнението й и знаят, че в труден момент могат да разчитат на подкрепата й. Тя е успешна жена и роден лидер. Създава впечатление, че е малко хладна в личния си живот, но това е заради вродената ѝ деликатност.

№ 3 — мис Оригиналност

Тя е съвременна силна жена, която не се бои от никакви проблеми. Доста импулсивна е и затова всеки нов ден се превръща за нея в истинско приключение. Нейното поведение може да шокира околните, но всъщност при избора на решенията тя се осланя винаги на собствената си ценностна система.

№ 4 — вечна оптимистка и мечтателка

Във всяка, дори в най-безнадеждната ситуация, тя вижда светли страни. Винаги е заредена с оптимизъм, а усмивката никога не слиза от устните ѝ. Тя лесно се забърква в конфликти и лесно се запознава с нови хора. Има прекрасно развита фантазия и не се бои да преследва мечтата си. Приятелите ѝ я смятат за душа на компанията, но малцина знаят, че дълбоко в душата си тя е лесно ранима и стеснителна.

№ 5 — храбра амазонка

Колкото и да са сериозни преградите по жизнения ѝ път, тя винаги е пълна с решимост каквото и да става да ги преодолее. Прелива от ентусиазъм, а с примера си вдъхновява на смели постъпки множество хора. В същото време не може да търпи, когато някои ѝ пречи. Дори и да не е права, не може веднага да признае грешката си.

№ 6 — истинска загадка

Тя е чувствителна и грижовна. Прекрасен слушател и приятелите ѝ имат възможност да споделят с нея най-съкровените си тайни. Може да ѝ се оказва доверие, но за околните тя си остава загадка. Тя не обича да посвещава другите в подробностите от живота си. Именно заради това я смятат за тайнствена и загадъчна.

loading...