Във вечното търсене на голямата Любов: Жената Везни

Венера – планетата, управляваща зодиакалния знак Везни, дарява хората, родени между 22 септември и 23 октомври, с неповторимо обаяние, чар и привлекателност. Като млад всеки, роден под този...

582 0

Венера – планетата, управляваща зодиакалния знак Везни, дарява хората, родени между 22 септември и 23 октомври, с неповторимо обаяние, чар и привлекателност. Като млад всеки, роден под този знак, е мечтал да намери своя принц или принцеса. Това търсене продължава цял живот, даже големите разочарования не могат да спрат Везните да търсят своята голяма любов. За някои от тях това е и смисълът на живота.

Когато говорим за романтични отношения, много трудно бихме разбрали Везните. На работното място те винаги търсят хармонията и съгласието, за тях е много трудно да се конфронтират с когото и да е било. В резултат те много често казват „да“ в момент, когато е задължително да направят обратното.

Много Везни създават във въображението си един виртуален свят, който за тях е съвършен, но живеят в реалния и много рядко постигат този свой идеал. Те могат да влизат в непривични роли, което ги прави успешни делови хора. В бизнеса намират и възможност за творчество, изразяват различните способности на личността си. Обаянието им дава преимущество в деловите среди, осигурявайки им подкрепа от влиятелни хора.

За много от Везните е най-добре да бъдат сами както в живота, така и в бизнеса. Така им е много по-лесно да поддържат баланса. Но за тези, които са материализирали своята мечта и са открили своя принц или принцеса, това вече е съвсем различна приказка. За тях животът се превръща в рай и те се наслаждават на всеки един миг. Важното за Везните е да запомнят, че, стремейки се към реализирането на мечтите си, е необходимо да бъдеш упорит и постоянен, не само да приемаш даденостите на съдбата, а и ти сам да строиш своето щастие.

Зодиакалният знак се управлява от планетата на любовта Венера и поради тази причина мъжете Везни са програмирани за любов. Носят се легенди, че те са най-добрите любовници. Когато се запознавате с мъж Везни, помнете, че той много обича себе си, и вие трябва да покажете добро отношение. Не трябва да се въздържате да демонстрирате своята любов и чувства към него.

Мъжът Везни е романтик, знае как да съблазнява, може да бъде закачлив и игрив. По принцип предпочита жени, които имат водеща роля във връзката. И ако тя е привлекателна и съблазнителна, това е идеалното съчетание за него. В любовта, както и в живота като цяло, той търси разбирателство и хармония. Привлича го всичко красиво и изискано, цени изкуството. Ако жената също така следва неговите принципи, тя би била идеалният партньор за него. Той се нуждае от някого, който да го подкрепя. Жена, която може да му помогне по-малко да мисли и повече да чувства, ще бъде възнаградена с много благодарност и страстна любов. Но да не забравяме, че сред мъжете Везни има и откровени търсачи на любовни приключения.

Мъжът Везни търси романтичния идеал, своята втора половинка, и когато я намери, двете половини се сливат в едно цяло. За него партньорството е естествено състояние. Той е приятен събеседник, лесно създава приятелства, но неговото дълбоко желание е да има истинска връзка. Този мъж е с добра душа, не се отнася с предубеждения към хората, които го обичат, и към тези, които той обича.

Вземането на решения му е трудно за него, защото той е нерешителен по природа. Но в критични ситуации е способен да вземе решение бързо и да действа също така бързо. Той е амбициозен и знае към какво се стреми. Ако успее да преодолее своята вродена нерешителност, той би могъл да бъде наистина много ефективен ръководител. Чувството на справедливост позволява на мъжете Везни да разглеждат спорните ситуации от всички страни и да намират компромисно решение. Тези качества, заедно с неговия естествен финес и способност да остава встрани от конфликтите, му дават необходимите умения да управлява, да постига съглашения, да сключва сделки. За много от Везните е привлекателна дипломатическата кариера, на това поприще те могат да проявят своята способност да решават спорни въпроси, разногласия, умението си да убеждават и помиряват. Всички професии, свързани с красотата, работата с хора, правосъдието, интелектуалните проекти са подходящи за мъжете Везни.

loading...