Важно! Ако се събуждате през нощта по едно и също време

Вие се събуждате през нощта по едно и също време и вече сте се уморили да гадаете какво се случва с вашия организъм? Тогава е време да разберете....

1803 0

Вие се събуждате през нощта по едно и също време и вече сте се уморили да гадаете какво се случва с вашия организъм? Тогава е време да разберете. В китайската медицина има своеобразен биологичен часовник на нашия организъм, който ще ви помогне да определите проблеми в кои органи не ви позволяват да спите или какви емоции ви будят по средата на нощта.

1. Трудно ви да заспите в периода от 21.00 до 23.00 ч.

По това време се проявява активността на кръвоносните съдове. Ако ви е трудно да заспите по това време, тогава може би имате проблеми с имунитета, надбъбречните жлези и щитовидната жлеза. Психологическите фактори, усложняващи съня по това време са стрес, разстройство в мислите и самозацикляне.

2. Вие се събуждате от 23.00 до 1.00 ч,

По това време е активен жлъчният мехур. Този орган е отговорен за обработката на мазнините, които сте консумирали през деня. Ако се събуждате по това време, е необходимо да включите в диетата си правилни, здравословни мазнини. Ако за нещо осъждате себе си или другите, вие също може да имате проблеми със съня в този интервал.

3. Вие се събуждате от 1.00 до 3.00 ч.

loading...