Важно! На 22 Септември започна най-силният процес на трансформация на планетата

На 22 Септември, есенното равноденствие, официално започна най-силният процес на трансформация на планетата, който ще трае около две години (2017-2018) интензивно, и още шест години ще се развиват...

6508 6

На 22 Септември, есенното равноденствие, официално започна най-силният процес на трансформация на планетата, който ще трае около две години (2017-2018) интензивно, и още шест години ще се развиват ефектите от него (докъм 2023-2024). Бунтът на осъзнатия човек ще вземе превес над властващите в момента корпорации държащи монопол и повсеместно хората ще откажат да бъдат част от счупената система, която контролира света ни вече твърде дълго време. Вече никой не може да ни казва кои сме, как ще се държим, какво ще правим, как ще работим, как ще се храним, как трябва да изглеждаме, как трябва да говорим, как трябва да живеем. В света започват да доминират новите идеи, свободните практики и все повече се отдалечаваме от материализма в най-ниската му форма. Земята ще бъде „покрита с 4D одеялце“ и така всички, които са готови за прехода ще могат да преминат безпроблемно. Катаклизмите (трансформациите) на Земно ниво, както и тези свързани с икономиката на планетата, няма да закъснеят, но всичко е свързано с цел по-бързо освобождаване от ниската вибрация.

Как да преминем успешно?

Човекът на новото време не може да си позволява да държи никоя от следните емоции вътре в себе си: силна тъга, силен страх, силна неприязън, силно огорчение, силна завист, желание за отмъщение, омраза, силна вина. Всяко едно от тези състояния ще създаде за отрицателно време болест в тялото (заболявания на стомаха, сърцето, отделителната система, краката) и чрез него ще покаже на човека, който го изживява, проблемите, които има за разрешаване. Не е нужно човекът да се излекува, дори да е терминално болен, важно е просто да осъзнае истинските причини и да прости на „причинилите“ я в него хора, както и на себе си най-вече и преди всичко. Когато човек се освободи от съпротивлението, когато спре да сочи (и към другите и към себе си), когато спре да обвинява и се научи да състрадава и разбира, тогава той се чисти. Избягвайте да се обвинявате, че не сте достатъчно „чисти“ също, защото това също смъква вибрацията. Всеки може, колкото може, не е нужно да се форсира да бъде нещо, което не е готов да бъде. Крайният перфекционизъм вреди неимоверно много на всяко равнище.

Как да разберем, че сме преминали успешно?

loading...


Коментари

6 comments

 1. Емил Боянов Отговор

  Аз само да попитам, кой официализира тази информация? Понеже статията започва с това, но не става ясно.
  Подобни твърдения имаше и за наближаващите 12.12.2012 и 21.12.2012 тогава. Вдигане на вибрации, паралелни реалности, възнесения и др. Но уви не се случи и 0.0000001% от изписаното.
  Само Чинг Хай тогава написа официална нота, че края на света се отлага и това беше няколко месеца мисля преди въпросните дати.
  След като преживяхме 2000-а, 2012-а сега следващите сочени за фатални за човечеството години са 2017 и 2018. Още по-следмащите са 2024, 2032 и т.н.
  Че има промяна в определени честоти има. Че има разделение на хората на 2 полюса духовен и атеистичен, все повече, има. Че ще има промяна в глобален мащаб ще има, то момента съзрява отдавна, но не разбирам кой, какво и как ви дава такава информация и защо тя последните години се дъвче и преповтаря от различни автори. И накрая нищо не се случва. Мисля че аз също съм повлиян от това разделение на хората и съм в графа „искам аргументация и факти“
  Защото съм научил, че вярата е недоказана истина, докато практиката е доказана такава.
  Също така мисля, че теста е в лъжата. Никой неможе да ни тества духовно с истина, но с лъжа може.
  И също така смятам, че това което основно ни отличава от животните е не че четем и пишем или че имаме смартфони а способноста за различаване на нещата, която се проявява, когато в нас се активира и елемента етер.
  И за финал смятам, че при една лъжа са еднакво виновни и двете страни, едната че лъже а другата че допуска да я лъжат.
  Не искам да обидя никого, нито се заяждам, но като се хвърлят такива статии в пространството нека са малко по-адекватно обяснени и аргументирани и подкрепени с някакви доказателства. Все пак вътре се говори за физически явления.
  За мен промяната е само вътре и на земен план светските неща ще продължат да си се случват, както винаги са се случвали.

 2. Маргарита Отговор

  🙂 през цялото време, докато четях, си мислех, че някой говори с твоите думи, Ванеса, чак, когато видях автора-разбрах и се усмихнах на себе си, че не се усетих по-рано…

 3. Георги Отговор

  Болни ли сте нещо?Аман от лъжливи пророци…

 4. Дарина Отговор

  празни приказки. Новото време – сами се самонаказвате – допускате да ви наблюдават чужди хора 24 часа – не само по улиците, но на работа и в домовете ви чрез видеокамери. Не знаете тези хора какави са , какво могат да направят, с кого влизат в съглашения. Същите или подобни на тях чрез чип устройства – действащи дистанционно определят кога и как да ви въведат режим на допускане в домовете ви, на работа и другаде. Вие не можете да стигнете до никой властимащ, ако не ви пуснат до него, нямате комуникация с никого. Други определят и колко пари ще изтеглите от дебитни карти, кога и тъй нататък,Ако продължа коментара ще е дълъг. Така че, хайде спрете – РОБИ сте и всички приказки са просто манипулация

 5. Венцислав Отговор

  Просто прехода ще бъде на 3 етапа, не отведнъж. Първия мина, остават два. Втория започва.

 6. Росица Димитрова Отговор

  Благодаря за прекрасната информация,която ни предоствавихте.Дали е възмажно да ми изпращате на емейл всичко което публикувате.
  Брагодаря ви! <3