Важно! Започва цикъл за реализация на най-смелите ни мечти!

Слънцето направи точен съвпад с Юпитер в Стрелец. Виталността се увеличава, когато изграждаме доверието си. Чувстваме се по-щедри, оптимистични и обединени под това влияние. Може да мечтаем за...

328 0

Слънцето направи точен съвпад с Юпитер в Стрелец.

Виталността се увеличава, когато изграждаме доверието си. Чувстваме се по-щедри, оптимистични и обединени под това влияние.

Може да мечтаем за по-голямо признание и уважение и с нашето щедро отношение и грижа към благополучието на другите, лесно ще постигнем това, което искаме.
С този съвпад започна новият годишен цикъл за реализация на нашите цели и най-смели мечти.

Транзитът дава чувство за благополучие, щастие и оптимизъм, както и предпоставки за личен, професионален и духовен растеж.

Разширението е ключовата дума за всички области на живота. Време е да помислите за създаване на нови връзки, инвестиции в творчески и интелектуални проекти, придобиване на образователна степен, квалификационни курсове, семинари, ретрийти и пътешествия.

Гордостта, високомерието и алчността са негативните проявления на аспекта и биха попречили на изпълнението на желанията и привличането на късмета.

Друго препятствие в осъществяването на нашите цели може да бъде неразрешено предизвикателство и неизяснена спорна ситуация от средата на октомври. Квадратурата на Марс с ретрограден Меркурий би довела до раздразнение, неефективна комуникация, неясни цели и идеи, невъзможност за водене на диалог.

loading...


Коментари