Венера е в Скорпион: Голямо раздвижване на любовния фронт за три зодии

Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството е директно в знака на Скорпион, а той отговаря за ревността, дълбочината, страстта, секса големите трансформации и властта. През периода ще...

1168 0

Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството е директно в знака на Скорпион, а той отговаря за ревността, дълбочината, страстта, секса големите трансформации и властта.
През периода ще станем прекалено ревниви, притежателни и подозрителни, ще търсим по-голяма дълбочина във взаимоотношенията си с другите хора, и не е изключено безпричинно да се вкарваме в излишни драми, търсейки сметка и обяснения за неизвършени грехове и прегрешения от любимия. Свободните от нас не е изключено да започнат страстни сексуални взаимоотношения с човек, който силно ги привлича.

Добре е да не избързват с обвързването и любовните обяснения, понеже има риск връзките, които стартират през периода да са предимно плътски. Докато Венера преминава през Скорпион най-добре ще се чувстват водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях ще има голямо раздвижване на любовния живот.

Не е изключено да успеят да задълбочат интимна връзка и да получат нужното разбиране от страна на партньора. Земните знаци Дева, Козирог и Телец по всяка вероятност ще подлагат връзките си на дълбок анализ и ще се опитват да намерят отговори на въпроси, които отдавна ги тормозят.

loading...