Венера е в Телец до 24 април

Венера влезе в знака Телец на 31 март и ще остане там до 24 април. Планетата управлява именно този зодиакален знак, така сега тя се намира у дома...

753 0

Венера влезе в знака Телец на 31 март и ще остане там до 24 април. Планетата управлява именно този зодиакален знак, така сега тя се намира у дома си.

Венера познаваме с нейната топлота, любов, нежност, хармония, красота. През този период ще се стараем да бъдем добри партньори, съпрузи и любовници. Ще се опитваме да сме към любимия човек лоялни, предани и верни. Но може и да се държим на моменти собственически, да го искаме само за себе си.

Изключително силно ще бъдем привързани към любимите хора, ще им показваме своята чувства. Същевременно рядко ще даваме свобода на партньора си и много трудно ще се съгласяваме с неговите идеи, мисли и действия.

През този период е добре да се постараем да правим компромиси, не трябва да се мъчим да налагаме своето мнение, защото това може да бъде пагубно за връзката.

Чудесен период, през който ще бъдем щастливи, защото ще получаваме и ще показваме своите истински чувства. Ще търсим романтиката. Може да изненадаме или да бъдем изненадани от любимия с романтична вечеря на свещи.

Ще си позволяваме дребни удоволствия, вкусна храна, хубави дрешки и всякакви други глезотийки. Само да не забравяме, че в този период може да качим някое и друго килце заради сладките неща, от които ще бъдем привлечени.

Ще търсим и ще искаме да виждаме в партньора си красотата му във всички измерения. Ще имаме огромно желание да бъдем привлекателни и красиви. Не на последно място: ще се борим да имаме голяма материална сигурност и стабилност, защото тя ще ни даде възможност да притежаваме красиви неща.
Парите в този цикъл ще са ни много необходими и ще се борим за тях. Защото е дошъл моментът да удовлетворим собствените си капризи. Все пак, не трябва да прекаляваме, а да бъдем умерени в желанията си. Иначе може да съжаляваме заради разточителство.

Дошло е времето да работим, без да полагаме много усилия. Ще гледаме да минем по-леко и да вършим работа, която е приятна и ни доставя удоволствие.

В този период ще имаме желание да обърнем внимание най-вече на нашата половинка и на любовните ни отношения.

loading...