Венера в Дева: Хармония в личния живот и реализация на мечтите

На 10 юли Венера влезе в знака на Дева и там ще бъде до 7 август. Разположението на Венера в знака на Дева значително охлажда пламъка в любовта....

320 0

На 10 юли Венера влезе в знака на Дева и там ще бъде до 7 август.

Разположението на Венера в знака на Дева значително охлажда пламъка в любовта. Ще бъде под влияние на земната стихия.

Тук планетата е в спад и това ще отслаби нейните качества. Ще се наблюдават промени в поведението по отношение на любовта. Страстта и романтиката, които донесе зодия Лъв, сега ще се заменят от предпазливост, сдържаност, уравновесеност, критика.
Стълкновението на свойствата на планетата и знакът Дева ще създаде определени трудности. По-трудно ще става разкриването на емоциите и чувствата в любовта. На мястото на страстта идват повече сдържаност и разумност. Хората вече по-малко ще реагират на емоции, всичко внимателно ще се анализира и претегля, което обеднява чувствата. Ето защо любовните чувства на много хора ще станат по-малко видими и по-слабо изразени, ще утихнат страстите.

Ще се задълбочи задълбаването в дреболии и ще нарасне критичността, затова под влиянието на Венера в Дева трудно може да срещнете своя идеал. Могат да възникнат спонтанно служебни флиртове. Но като цяло през юли Венера ще бъде по-хармонична, отколкото през предходния месец, затова завързването на нови контакти е възможно. Венера прави четири важни хармонични аспекти и само един нехармоничен за времето, през което ще пребивава в Дева.

Добро време за начало на диета, за изчистване на организма, за козметични процедури. Благоприятно е за лечение с билки и хомеопатични препарати на стомашните заболявания. В този период трябва да се ограничи употребата на сладко и тестени изделия.

Избягвайте да правите големи покупки след 10 юли до края на месеца. Единственото изключение е от 21 юли до 24 юли, когато Венера ще направи хармоничен аспект към Юпитер.

Във времето от 10 – 14 юли Венера ще сключва хармоничният аспект тригон към Уран.

Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера. Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения.

Хората ще са склонни да постъпват оригинално, да експериментират или да се влюбят от пръв поглед, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново. При това любовните и семейните отношения могат да станат доста свободни. Не следва да се вземат важни решения под въздействие на такива емоции, тъй като този аспект няма да продължи дълго време, а последствията могат да останат за цял живот.

От 12 до 16 юли ще влияе хармоничният аспект тригон на Венера със Сатурн.

Градуса на страстите ще спадне, тъй като това е напълно различна енергия. Взаимодействието на планетите носи умиротворение, благоприятства спокойните семейни занимания, скромните семейни тържества. Продължаваме да се ползваме от преимуществата, с които ни дарява Венера, която се чувства спокойно в надеждните приятелски обятия на Сатурн. Това й придава увереност в собствените сили и усилва способността й да се справи със сложните задачи. Деловите отношения могат да преминат в романтични. Новите запознанства няма да са толкава впечатляващи и неочаквани.

От 21 до 24 юли Венера ще е в хармоничен аспект секстил и с Юпитер.

Този аспект обещава успех в делата, хармония в личния живот и реализация на мечтите. Настройва към романтика, развлечение, почивка и получаване на удоволствия. Атмосферата ще бъде вълнуваща и радостна, така че едва ли някой ще остане равнодушен в този период.

loading...