Венера в Козирог: Задълбочаване на връзките при земните знаци

На 03.02. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Козирог, най-строгия, старателен и аскетичен знак от зодиака и ще преминава през него до 01.03. Разположението...

349 0

На 03.02. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Козирог, най-строгия, старателен и аскетичен знак от зодиака и ще преминава през него до 01.03.

Разположението на планетата няма да ни дава нищо наготово в любовен план. Много е вероятно обвързаните от нас да се почувстват притиснати под една или друга форма от своите половинки през периода. Не е изключено да ни се наложи да поемем нови отговорности във връзките си и да полагаме повече старание от обикновено, угаждайки и грижейки се за своите партньори.

Важно е да сме наясно, че колкото повече се стараем да поддържаме отношенията си и колкото по-склонни сме да отдадем времето и вниманието ни на другия, толкова по-стабилни връзки ще изградим и по-удовлетворени ще се чувстваме впоследствие.

На необвързаните периодът няма да действа предразполагащо да започват краткотрайни авантюри и увлечения, а по-скоро ще ги кара да търсят сериозни връзки с потенциал за развитие.

Отношенията, които започнат под влияние на знака Козирог, обикновено са със здрави и сигурни основи и са способни да издържат теста на времето.

loading...