Венера в Лъв: Финансова стабилност за земните знаци

На 13.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще остане там до 10.07. Лъвът е знакът, който отговаря за забавленията, хобитата, децата...

1480 0

На 13.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще остане там до 10.07.

Лъвът е знакът, който отговаря за забавленията, хобитата, децата и влюбванията. Поради тази причина от една страна периодът е много подходящ за задълбочаване на вече съществуващи партньорствата, подаръци и любовни обяснения към половинката, обръщане внимание на децата в семейството, както и зачеване на дете.

От друга страна е идеален за срещане на подходяща половинка и набелязването ѝ, ако сме свободни. При всички случаи ще срещаме интересни хора, с които да флиртуваме и да се позабавляваме и голяма част от нас ще се насладят на романтични трепети и страсти с интересни субекти.

Освен в любовен план, Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно някои от нас да се втурнат да излизат и да се забавляват, докато други ще се отдадат на любимо хоби или спорт, а трети може да решат да опитат късмета си на хазартни игри или залагания.

loading...