Венера в Лъв от 26 август: Добри финансови новини за водните знаци, Рак …

На 26 август Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще остане там до 20 септември. Венера много добре разгръща потенциала си в...

976 0

На 26 август Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще остане там до 20 септември. Венера много добре разгръща потенциала си в най-флиртаджийския, авантюристичен и ориентиран към блясъка и забавленията знак от зодиака.

Периодът е много подходящ за задълбочаване на вече съществуващи партньорствата, подаръци и любовни обяснения към половинката, обръщане внимание на децата в семейството, както и зачеване на дете. За свободните от нас тези седмици са идеални за срещане на подходяща половинка и набелязването ѝ.

При всички случаи ще срещаме интересни хора, с които да флиртуваме и да се забавляваме и голяма част от нас ще се насладят на романтични трепети и страсти.

Освен в любовен план, Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим.

Поради тази причина е много вероятно някои от нас да се втурнат да излизат и да се забавляват, други ще се отдадат на любимо хоби или спорт, а трети може да решат да опитат късмета си на хазартни игри или залагания.

loading...


Коментари