Венера в Овен: Развитие на професионалните и личните партньорства за огнените знаци

На 21.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Овен и ще остане там до 15.05. Този период е идеален за започване на нови бизнес...

583 0

На 21.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Овен и ще остане там до 15.05.

Този период е идеален за започване на нови бизнес начинания, сключване на сделки, стартиране и задълбочаване на любовни връзки. Няма да ни липсват възможности за романтични преживявания. Ще срещаме интересни хора, с които да флиртуваме и да се забавляваме.

Овенът отговаря за новото начало, енергията, която влагаме и защитаването на позиции. Това е най-настъпателният и пробивен знак от зодиака, поради тази причина седмиците през които Венера се намира в него са много подходящи за важни постижение, нови начала в личен и професионален план, както и за изглаждане на отношенията в партньорствата, както в личните, така и в професионалните. Ще сме откровени и искрени към заобикалящите и ще се борим да защитаваме интересите си, без да правим излишни компромиси.

Венера също така ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно някои от нас да се отдадат на свое хоби, да се втурнат да пътуват или спортуват. Не е изключено да сме много авантюристични и пълни с идеи.

loading...


Коментари