Венера в Телец: Любовни успехи при земните знаци

На 31.03. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Телец и ще преминава там до 24.04. Знакът Teлец отговаря за физическите удоволствия и...

864 0

На 31.03. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Телец и ще преминава там до 24.04. Знакът Teлец отговаря за физическите удоволствия и задоволство, както и за материалния просперитет и ценности. За това влизането на планетата в този знак поставя двоен акцент върху любовните и романтичните ни отношения с другите. Поради тази причина се очаква енергията ѝ през периода да облагороди и подобри партньорствата и любовния ни живот.

Хората, които са сериозно обвързани би трябвало да усетят много силно положителното действие на хармониращата енергия на Венера, като успеят да изгладят отдавнашни дрязги и конфликти с любимия, което от своя страна ще възроди вътрешната им хармония и комфорт. По всяка вероятност ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия им човек.

При необвързаните периодът е много подходящ за закачки и флиртове, както и за полагане на основите на нова връзка. При всички случаи няма да им липсват възможности за романтични преживявания и трепети.

Престоя на Венера в Телец е изключително благоприятен и за печелене на пари и оправяне на бюджета. При голяма част от нас може да изникнат нови и интересни възможности за сделки, разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

loading...