Венера влиза в Козирог на 3 февруари

Месец февруари чука на вратата и ще донесе сезона на любовта с него. За така наречения метафизичен свят не е изненада, че на 14 февруари е Ден на...

295 0

Месец февруари чука на вратата и ще донесе сезона на любовта с него. За така наречения метафизичен свят не е изненада, че на 14 февруари е Ден на Свети Валентин.

Тъй като февруари е месец номер две на всяка година, от нумерологична гледна точка, 2 представлява мир, партньорство и хармония.

Вече са докоснати струните на сърцата ви? Ако това не е достатъчно, периодът, който идва ще подготви живота ви за любов и романтика.

Продължете да четете и открийте каква космическа енергия и активност да очаквате през следващите няколко седмици.

Прогноза за февруари: Романтиката и любовта са в звездите.

Планетата Венера ще влезе в знака на Козирога на 3 февруари, който е най-трудолюбивият и ентусиазиран знак на Земята и който знае как може да направи нещата да се случват.

Този знак дава приоритет на почтеността и уважението, така че по времето, когато планетата на любовта влезе в нейния свят, ще е време да се заемем с нея и да я осмислим.

Трябва да използваме транзита, за да бъдем истински за нашите нужди и това, което смятаме, че заслужаваме – ако сме в романтична връзка, не трябва да даваме обещания, които не можем да изпълним.
На 10 февруари планетата Меркурий ще се премести от Водолей в знака на Риби и ще се задейства сферата на въображението и романтиката. Това ще бъде отличен шанс да излеете сърцето си чрез думите. Трябва да позволим на нашите близки да знаят нашите чувства.

На 14 февруари, по време на Деня на Свети Валентин, планетата Марс, която управлява сексуалното желание, ще влезе в чувствения знак на Телец. Освен тази сексуалност, тази планета е и владетел на нашата способност да следваме нашите желания.

Телецът е свързан с ангажираността. Ако човекът, който желаем, добави дългосрочна и реална стойност към нашия живот, ние трябва да подредим стремежа си към нещата, които са устойчиви, уникални и дори наистина приятни за нас.

loading...