Виж с коя зодия връзката ти е обречена

За много хора зодиакалните знаци са изключително важни, защото могат да ни разкажат много неща за човека срещу тях. В същото време те ни дават указания за това...

1613 0

За много хора зодиакалните знаци са изключително важни, защото могат да ни разкажат много неща за човека срещу тях. В същото време те ни дават указания за това кой може да бъде нашият идеален партньор. Според астролозите можем да сме сигурни, че химията между нас и хората, които ни заобикалят, може да бъде разкрита до голяма степен от нашия хороскоп. Те могат да ни кажат и кои хора трябва да избягваме, за да не се чувстваме неудобно или да бъден наранени емоционално, тъй като евентаулна връзка с представител на конкретната зодия може да бъде токсична.

1. Овенът трябва да избягва Рибите

Елементът на Овена е Огън. Той е енергичен, буен, конкурентен и динамичен. За разлика от него, Рибата често е нестабилна и чувствителността ѝ ще бъде лоша комбинация с енергията, която има Овенът. Така че, ако започнеш връзка с човек от тази зодия, вероятно ще имаш много проблеми и ще се чувстваш напрегната. Вземи спокойно решението да си тръгнеш от него и това ще ти помогне да продължиш напред.

2. Телецът трябва да избягва Близнаците

Телецът е земен знак и се радва на физическия контакт, докато Близнакът се нуждае от интелектуално стимулиране и не се интересува дали има някой до себе си. Тези хора нямат проблем да намират любовта, но тя не е техен приоритет. Когато се влюби, Телецът ще се опита да разбере естеството на половинката си и няма нищо, което не би направил за нея. Но все пак хората, родени през юни, ще дадат крила на Телецът и ще го научат да лети и да се радва на живота такъв какъвто е, което е уникална възможност за него.

3. Близнаците трябва да избягват Девата

Връзката между Дева и Близнаци може да се променя като вятъра. Докато и двамата ежедневно се стремят към любимия си човек, могат да се изгубят един в друг. Влиянието на Меркурий е това, което ще ги раздели, тъй като са склонни да премислят нещата, вмести да следват сърцата си.

Ако можете да се съберете и да бъдете щастливи, това ще бъде чудо, а обединяването на знаците на Въздуха и Земята ще бъде прекрасно.

4. Ракът трябва да избягва Козирога

Ракът е изключително съпричастен и емоциите, които изпитва често отговарят на тези на околните и ако е с някой, който не го разбира, това би могло да бъде болезнено за него по много начини. Той има сериозни проблеми с намирането на точния човек, докато за Козирога това е повече от лесно. Той често си мисли, че хората, които зависят от някой друг в какъвто и да било аспект от живота, са слаби и не са надежни бъдещи партньори.

5. Лъвът трябва да избягва Везните

Родените през втората половина на юли или първите дни на август знаят прекрасно, че отношенията, основаващи се на доверие, са изключително важни за тях. За жалост, Везните никога няма да бъдат на същото мнение. Проблемът е, че тези хора могат да бъдат малко нечестни към своите близки, несъзнателно в повечето случаи. Както казва хороскопът, те искат да покажат всичко, което имат. Мъжът Везни иска да бъде одобрен от всички около него, без значение кои са те.

6. Девата трябва да избягва Стрелеца

Този тип взаимоотношения обикновено имат тъжен край, пълен с емоционални и много драматични елементи. По пътя си със Стрелеца ще срещнеш много препятствия и едно от тях ще бъде липсата на взаимно уважение и разбиране в много ситуации. Но когато се срещнеш с такъв човек, ще можеш да показваш свободно емоциите си и ще можеш да ги споделяш с него и в този случай ще можете да се забавлявате заедно. Комуникацията между вас е много приятна, тъй като се интересувате от много неща и можете да разговаряте на всякакви теми.

7. Везните трябва да избягват Рака

Очакванията, които имате един към друг ще убият връзката ви. Да изискваш много от някой друг, никога не е било добра идея и винаги завършва с разочарование. Ракът търси отговорна половинка, която ще бъде до него в ситуации, в които се чувства тъжен, а представителят на Везните иска безгрижност, щастие и инициатива от другите, за да преследват заедно мечтите си. И двамата често успявате да разочаровате своите партньори и без съмнение ще продължите да го направите.

loading...