Вижте кое е годишното ви число и какво да очаквате в близко бъдеще

Тълкуването чрез годишното число , може да приложите на вас или на вашите приятели. Всяка година, всеки от нас си има лично число, което се променя всяка следваща...

645 0

Тълкуването чрез годишното число , може да приложите на вас или на вашите приятели. Всяка година, всеки от нас си има лично число, което се променя всяка следваща година.

Това число в известна степен може да предскаже какви събития ни очакват и как да реагира най-правилно.Числотo се пресмята много бързо и лесно. Необходими са само денят и месецът ви на раждане и годината, която ви интересува.
Първо събирате цифрите от датата и месеца на раждане. Например, родени сте на 11.09  1 +1 +0+ 9 =11= 1+1=2. След това прибавяте числото 2 за годината (2 +0+ 1+ 8 = 11 =1+1=2). Значи става 2+2= 4. Вашето лично число за 2018 е 4. Можете да приложите формулата за всяка една година, която ви интересува. Важно е при всяко изчисление да се стига до едноцифрено число. А ето и тълкуванията на годишните числа:

Годишно число 1

Ако годишното ви число е 1, значи е необходимо да бъдете смели и решителни. Вие навлизате в нов деветгодишен цикъл от живота ви и в никакъв случай не бива да си позволявате бездействие. Може да ви се наложи да оставите нещо или някого в миналото си, но не се притеснявайте, за добро е. Смело правете крачки към всяка цел и не се отчайвайте, ако резултатите не идват бързо. Гледайте в бъдещето, мислете стратегически. Знаете поговорката „Каквото посееш, такова ще пожънеш“, е, за вас е период на сеитба. Бъдете организирани, последователни, но и не пропускайте новите възможности.През май се отдайте малко на почивка, за да съберете мислите си. В началото на лятото ще бъдете на кръстопът, слушайте сърцето си! През август и септември ви се отварят нови възможности в професионален и личен план. Ако сте обвързани, тогава е времето да възобновите тръпката във връзката ви, планирайте почивка за двама или просто прекарвайте повече време с партньора. През декември трябва да бъдете преди всичко практични. Планирайте правилно и времето, и разходите си. В края на месеца ви чака приятна изненада, най-вероятно някаква идея ще се реализира по-рано от очакваното и че ви донесе печалба.

Годишно число 2

Вие навлизате в доста интересен период от живота си. Сега е моментът да станете отборен играч във всяко едно отношение. Трябва да се научите на дипломатичност, търпение, да споделяте повече с близките си, да се вслушвате в думите им. Всичко, което правите в партньорство ще ви върви. Понякога резултатите ще идват по-бавно, отколкото ви се иска, но и няма как да получите всичко за една нощ. И като казахме партньорство, имаме предвид и в любовта. Периодът е хубав да се обвържете сериозно, а ако вече сте го направили, допуснете половинката си още по-близо до себе си. Разкрийте й идеите си, мечтите си, най-съкровените си тайни. Не само ще получите подкрепа, но и още повече ще се сближите.През март в никакъв случай не бъдете самонадеяни. Допитвайте се за мнения преди да вземате важни решения. След август ще имате много поводи за радост. Това е щастлив период за вас, особено ако послушате съвета и сте били търпеливи и тактични. Може би ще получите голяма сума пари или пък някакъв проблем, който ви е тормозил дълго, ще се разреши. След септември периодът е чудесен за брак или за бебе.

Годишно число 3

Ако сте с лична година 3, да знаете, че ви е време за малко егоизъм. Вие сте на преден план. Вашите желания, вашите мисли, вашата интуиция. Стига сте мислили за другите, стига сте се притеснявали с какво можете да засегнете някого. Трябва да се отдадете на активен, но и приятен живот – пътувайте, обикаляйте нощните заведения, събирайте се с приятели, правете си подаръци. Никакво пестене или затваряне вкъщи. Може и да ви звучи безотговорно, но ако действате така, ще запазите оптимизма и позитивната енергия, които пък ще привлекат към вас само хубави неща. Годината не е добра за обвързване, но пък е чудесна за интересни любовни афери и нови запознанства.До началото на есента късметът е на ваша страна, стига да правите нещата с желание. С каквото и да се захванете, ще се получава. Но след септември има опасност настроението ви да се помрачи и желанието ви за забавления да понамалее. Не им се поддавайте. Ако трябва си починете малко, но след това отново се посветете на нещата, които ви правят щастливи.

Годишно число 4

Числото 4 показва, че през тази година трябва да сте преди всичко практични. Особено в първото тримесечие. Ще ви се налага да работите професии, които не ви харесват, да правите компромиси в любовта, които не сте и помисляли, че ще ви се наложат, но няма нищо страшно. Важното е да не правите драми и трагедии, защото това е временен период, чиято цел е да ви научи на нещо. Не обръщайте гръб на материалното, през годината то дори трябва да ви е на първо място. Така че, не слушайте сърцето, а разумът си. Добра организация, мъдрост, практичност – това са нещата, към които трябва да се стремите. През март обърнете внимание на здравето си. Най-добрият месец за почивки и забавления е август. Септември ви чака с малко проблеми за разрешаване, но в края му ще получите отлична възможност за печалба или развитие. Ако послушате съветите и не се поддавате на излишни емоции, не действате безразсъдно и преглъщате гордостта си, то още в началото на октомври ще започнете да берете плодовете на своите усилия. А през декември, ще имате чувството, че животът ви тотално се е променил и някак си сте станали галеник на съдбата. Много хубави емоции, много приятни изненади, много материални придобивки ви чакат. А след това и една нова, супер успешна година.

loading...