Влиянието на духовете – опасно е да не знаете!

По различни причини духовете се намесват в живота ни чрез влияние върху нашия разум. Те могат да проникнат в него толкова дълбоко, че вие вече няма да правите...

2008 1

По различни причини духовете се намесват в живота ни чрез влияние върху нашия разум. Те могат да проникнат в него толкова дълбоко, че вие вече няма да правите разлика между своите мисли и мислите на духа, който напълно ще ви контролира или дори ще превземе тялото ви.

Причината за това е, че доброволно сте пуснали духа в себе си. В началото той започва да превзема ума ви, като изпраща мисли под формата на енергии, например нещо негативно по адрес на някой, а ние ги възприемаме като свои собствени, а в редки случаи да започваме да спорим със себе си, но в действителност спорим с дух.

После този дух все повече прониква в нашите мисли, и вече започва да ръководи нашите действия и поведение. Хората около вас започват да забелязват, че вашият характер се е променил, станали сте съвсем друг човек. Но в действителност сте си същият, просто вашата воля е потисната, вас ви ръководи дух, а вие го приемате като себе си, и затова не чувствате нищо такова.

В това е цялата уловка – да ви накара да го приемете, а неговото въздействието му върху – вас като свои собствени мисли, като своя природа. Но при това вие често чувствате дискомфорт, и понякога осъзнавате, че всичко, което се случва в главата ви – не е според вашата воля, но се убеждавате, че всичко е наред и отхвърляте тази възможност.

По този начин, вие правите голяма грешка, от която се възползват духовете – вашето нежелание да признаете действителността.

Не винаги един човек се управлява от един дух. Особено, ако човекът е общителен и посещава много и различни места: всеки дух се опитва да остане по-дълго, но след това в човешкия ум влиза друг дух, и измества или пречи на първия.

Често човек се управлява от няколко такива същества, в различна степен. Това обяснява причината за развратния и разгулен живот – когато всичко се получава сякаш от само себе си, и човек не чувства никаква отговорност за своите действия и последствията от тях, въпреки че външно изглежда така.

А когато хората правят големи грешки те казват- „бесовете ме превзеха“, или „не знам какво ми стана.“

Нежеланието да бъдат отговорни и да вземат собствени решения – също е уловка на духовете: вие чакате, като че ли искате разрешение да направите нещо, и духът започва да ви води – „Направи така и така, всичко ще бъде наред“.

Човекът започва да направи плахи стъпки, но после „неговите“ решения стават по-твърди, но не в традиционния смисъл на думата: те все още са меки и вятърничави, но въпреки това упорито ги следва.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Иван Димитров Отговор

    Тук се говори за демонично въздействие,а не за човешки духове.Ако човек ходи на църква и чете Библията всички тези обяснения ще му се сторят малко наивни,защото Бог е в контрол над силите на мрака и когато човек е приел Господ Исус Христос за свой Господ и Спасител няма защо да се страхува от демоните,които бягат от Исус щом чуят името му.Но човек трябва да потърси първо Бог и да контактува с вярващи хора и те ще му обяснят всичко.