Влиянието на духовете – опасно е да не знаете!

По различни причини духовете се намесват в живота ни чрез влияние върху нашия разум. Те могат да проникнат в него толкова дълбоко, че вие вече няма да правите...

1730 1

По различни причини духовете се намесват в живота ни чрез влияние върху нашия разум. Те могат да проникнат в него толкова дълбоко, че вие вече няма да правите разлика между своите мисли и мислите на духа, който напълно ще ви контролира или дори ще превземе тялото ви.

Причината за това е, че доброволно сте пуснали духа в себе си. В началото той започва да превзема ума ви, като изпраща мисли под формата на енергии, например нещо негативно по адрес на някой, а ние ги възприемаме като свои собствени, а в редки случаи да започваме да спорим със себе си, но в действителност спорим с дух.

После този дух все повече прониква в нашите мисли, и вече започва да ръководи нашите действия и поведение. Хората около вас започват да забелязват, че вашият характер се е променил, станали сте съвсем друг човек. Но в действителност сте си същият, просто вашата воля е потисната, вас ви ръководи дух, а вие го приемате като себе си, и затова не чувствате нищо такова.

В това е цялата уловка – да ви накара да го приемете, а неговото въздействието му върху – вас като свои собствени мисли, като своя природа. Но при това вие често чувствате дискомфорт, и понякога осъзнавате, че всичко, което се случва в главата ви – не е според вашата воля, но се убеждавате, че всичко е наред и отхвърляте тази възможност.

По този начин, вие правите голяма грешка, от която се възползват духовете – вашето нежелание да признаете действителността.

Не винаги един човек се управлява от един дух. Особено, ако човекът е общителен и посещава много и различни места: всеки дух се опитва да остане по-дълго, но след това в човешкия ум влиза друг дух, и измества или пречи на първия.

Често човек се управлява от няколко такива същества, в различна степен. Това обяснява причината за развратния и разгулен живот – когато всичко се получава сякаш от само себе си, и човек не чувства никаква отговорност за своите действия и последствията от тях, въпреки че външно изглежда така.

А когато хората правят големи грешки те казват- „бесовете ме превзеха“, или „не знам какво ми стана.“

Нежеланието да бъдат отговорни и да вземат собствени решения – също е уловка на духовете: вие чакате, като че ли искате разрешение да направите нещо, и духът започва да ви води – „Направи така и така, всичко ще бъде наред“.

Човекът започва да направи плахи стъпки, но после „неговите“ решения стават по-твърди, но не в традиционния смисъл на думата: те все още са меки и вятърничави, но въпреки това упорито ги следва.

Така духът влиза в разума, и при това не задължително да проникне в самите мисли, това пространство човек може да държи под свой контрол.

За духа това е необходимо за да получава енергия, разбира се, негативна. Когато духът проникне в съзнанието за да провокира отделянето на тази енергия, може да се забележи как се променят в лоша посока взаимоотношенията в семейството, с приятели и на работата.

Това е резултат от работата на духа. Той дори може да държи „под контрол“ цялото семейство. Духът може да е ненамерила покой душа, все още не въплътна същност, егрегор или всякакво друго създание. В първите два случая, те просто искат да живеят във физическия свят, тъй като все още изпитват необходимост от това, но тъй като нямат тяло, използват всички налични възможности.

За да се предпазите от такова въздействие, трябва добре да контролирате своя разум и да сте осъзнати, да не мислите и да не правите това, което ви причинява дискомфорт и протест. В този случай вие ще забележите веднага, ако някой се опитва да проникне в съзнанието ви.

Ако въпреки всички проникне – не спорете и не се борете, просто деактивирайте тази част на ума, и оставете само своята. Резултатът няма да ви накара дълго да чакате – влиянието ще спре веднага, но вероятно ще се превърне в по-малко и фино, така че трябва да следите всички такива малки „удари“, духът може да се окаже упорит и настойчив.

Нещо повече, много грешки, в повечето случаи, ние правим под влиянието на спиртни напитки. Както вече бе споменато „бесове ме хванаха“ или „не знам какво ми стана.“

Ето защо, ние трябва да контролираме и емоциите си – при най-малкия повод може да възникне „буря“, която ще доведе до кавга или глупава постъпка, ако тази буря не я контролирате.

Това се провокира от духа – води ви към енергиен поток с вградена мисъл-форма (но не е задължително, може и без нея), за да предизвика верижна реакция, в която да генерирате още повече негативна енергия.

А това, което ще натворите в живота си, него не го интересува.

Който е предупреден – е въоръжен.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Иван Димитров Отговор

    Тук се говори за демонично въздействие,а не за човешки духове.Ако човек ходи на църква и чете Библията всички тези обяснения ще му се сторят малко наивни,защото Бог е в контрол над силите на мрака и когато човек е приел Господ Исус Христос за свой Господ и Спасител няма защо да се страхува от демоните,които бягат от Исус щом чуят името му.Но човек трябва да потърси първо Бог и да контактува с вярващи хора и те ще му обяснят всичко.