Влизаме под влиянието на прекрасния Ин Метален Петел-Ето какво предвещава това

От днес до 7-ми октомври ще сме под влиянието на прекрасния Ин Метален Петел, казва известният български астролог Яна. Природата на този знак се свързва с външната красота,...

716 0

От днес до 7-ми октомври ще сме под влиянието на прекрасния Ин Метален Петел, казва известният български астролог Яна. Природата на този знак се свързва с външната красота, с грация, изтънченост, чувствителност, сексуалност, женственост, с качества като лоялност, честност, в добрите си аспекти, но Ин Метала може да бъде както фино изработено бижу, така и фино, остро, студено острие, съобщава „Флагман“.

Хората с личен елемент Ин Метал обикновено са много харизматични и обаятелни, но могат да бъдат много студени и жестоки по душа, доста световно известни красавици и красавци са родени в ден на Ин Метал, но доста световно известни убийци също.

Все пак Петела е добронамерен знак, той е един от четирите знака, символи на Любовта в Китайската астрология. Той обича да изказва мнението си, да разговаря, да се изяснява, не допуска недоразумения и неизказани думи в отношенията си, под неговото влияние този месец освен желание за подобряване на външния вид, у хората ще се породи и желание за повече общуване, сближаване, сприятеляване, сдобряване. Любовен хороскоп за септември! Тежки проблеми ще разбият връзката на 2 зодии!

loading...