Влюбен ли е, или просто си играе

Разбира се ние жените си задаваме този въпрос, който ако не проучим няма как да разберем. Много често се питаме дали мъжа, с когото се срещаме, наистина е...

2399 0

Разбира се ние жените си задаваме този въпрос, който ако не проучим няма как да разберем. Много често се питаме дали мъжа, с когото се срещаме, наистина е влюбен или просто си играе с нас.

В същност няма как да разберете отговора на 100%. Дори и директно да го попитате пак не е гаранция, че ще ви каже истината. Един от най-трудните моменти за жената е именно да разгадае мислите на своя избраник.
За щастие, има някои малки неща в поведението му, които той няма как да скрие и ще го издадат веднага, ако наистина е влюбен. Запознайте се с факти и действия, които ще ви подскажат, че той вече е хлътнал до уши по вас.

Усмивката

Ако искате да разберете дали той е влюбен във вас, обърнете внимание на усмивката му. Винаги се познава погледа и усмивката на влюбения мъж. Ако си поставите за цел да го следите при следващата среща ще видите как усмивката му и излъчването му грейват, когато ви види. Имайте в предвид, че при мъжете усмивката е рядкост.

Очите

loading...