Внимание! Днес до 14:38 задължително не правете това!

Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение, възниква импулсивност. Ставаме по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате емоциите и не търсете сега начини...

711 0

Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение, възниква импулсивност. Ставаме по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате емоциите и не търсете сега начини да изяснявате отношенията си. Днес компромис едва ли е възможен.Тези дни възниква желание да се решат всички проблеми с един замах, извършваме резки действия, не сме готови да толерираме никого и човек лесно изригва от всяка дума. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да се отложат. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни – в този период са възможни наранявания. През деня може да имате главоболие от време на време. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Не се препоръчва операция на главата, очите, противопоказани са манипулации на лицето. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби. Препоръчва се лечение и изчистване на бъбреците. До 14:38 ч продължава 11 лунен ден и влиянията от вчера. Трябва да се внимава да не се вършат никакви глупости. Да не се предприемат рисковани дейности.

Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. 12 лунен ден започва от 14:38 ч и продължава до 15:10ч на следващия ден – Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергетика на деня – пасивна и спокойна външно, и активна вътрешно.

Медитация – сърце. Акценти – избор между духовния свят и материалния, среща със своята истинска природа, достигане на чувство за единение с Вселената, мъдрост, алтруистична дейност, благодарност. В този лунен ден се появява рядката възможност да разберем своята същност. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати. Днес не е добре да се мисли за пари. Добре е да се дава, да се подарява, а не да се взема. Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото.

loading...