Внимавайте какво правите днес след 18:18ч.: Не предприемайте нищо важно!

Луната е в знак Рак. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Не давайте пари назаем. Вана с морска сол и...

686 0

Луната е в знак Рак. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.

Не давайте пари назаем.

Вана с морска сол и билкови отвари ще ви помогнат да се освежите и подмладите. Добре е да поспите през деня, вниманието е занижено. Топлота, доброта, задушевност и желание да бъде привлекателна ще преследва жените. Най-благоприятното си влияние Луната дарява сега.

В никакъв случай не търсете утеха в храната.

Последствията от кулинарните излишества ще се отразят зле на храносмилателната система. От 18:18ч до 20:56ч Луната ще се движи по празен курс. В това време да не се предприема нищо важно.

В 20:56ч Луната се премества в знак Лъв . 27-ти лунен ден (от 03:47 до 04:53ч на следващия ден) – Ден на откровение. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Постарайте се да не зацикляте върху обикновените битовизми. В повечето от случаите в 27- я лунен ден, поведението на човек съответства на неговият истински характер.

Добре е за провеждане на медитации. Хубаво е също, ако се пътува. Благоприятно е за градински занимания, за грижи за цветята. Още един ден, в който не трябва да се изразходва енергията напразно.

loading...