Внимавайте с думите, които използвате днес!

Астрологична дневна прогноза за 31 май 7-и лунен ден от 11,56 ч на 31 май – провокиращ ден! Могат да ни накарат много да говорим с цел да...

1990 0

Астрологична дневна прогноза за 31 май

7-и лунен ден от 11,56 ч на 31 май – провокиращ ден! Могат да ни накарат много да говорим с цел да поизнесем необмислени думи. А в този ден трябва по-малко да се бърбори напразно.

Цялата природа, целият свят ще откликва на всяка наша дума, дори случайно произнесена. Нека бъдем внимателни и предпазливи, всичко, което кажем, ще се осъществи. Каквото пожелаете на глас за себе си или другите – ще се сбъдне! Особено опасно е да се лъже, защото това скоро ще стане истина.

Малко повечко от необходимото може да бъдем разточителни в покупките си, ще забелязваме всички изкушения около нас. Всеки човек има пориви и импулси, на които не може да устои понякога.

Каквото трябва да свършим днес, нека побързаме да приключим до 14,15 ч, след това вече имаме Луна без курс. Това не е най-подходящото време за действие, за нови и важни проекти.
ПОЗИТИВИ

Днес до обяд ще усетим голям прилив и желание да докажем на себе си и на другите какво можем и кои сме. Ще искаме да ни забележат и да бъдем в центъра на вниманието.

Но ще имаме нужния потенциал и възможностите да реализираме всички наши цели!

loading...