Водата-точка на равновесието в организма!

coral mine

По данни на СЗО ( Световната здравна организация), повече от 80% от всички заболявания в света се предават чрез водата. Съгласно мнението на еколози експерти,  при използването на...

457 0

По данни на СЗО ( Световната здравна организация), повече от 80% от всички заболявания в света се предават чрез водата. Съгласно мнението на еколози експерти,  при използването на лоша вода за последните 10 години са умрели повече хора, отколкото във всичките войни до този период. Практически всички водни източници днес са замърсени. Водата съдържа повече от 13 хилядит токсични елемента. У нас няма приородни механизми за обезвреждане на такива количества екзотоксини. Ето защо, употребата на мръсна вода води до много болести. Водата за пиене трябва обезателно да бъде чиста, без механически примеси, химически и бактериални замърсявания. За да се НАПОИ клетката, водата трябва да бъде, достатъчно РЯДКА, да има нископовърхностно напрежение от порядъка на 43 дина/см2. Водата от крана и др. води имат повърхностно напрежение 78 дина/см2. Водните среди на нашия организъм имат слабо алкална реакция, затова по добре е, ако водата бъде слабо алкална. За обезпечаване оптимално ниво на окислистелно-възстановителните процеси желателно е , ОВП (окислително-възстановителния потенциал) на водата, да е близко до ОВП на клетката: 50-150 мВ.  Живата клетка е заобиколена от структурирана вода. За да не се наруши минералния обем в организма, е необходима оптимална минерализация на водата.

Натуралният продукт «Корал-Майн» идва от Японските дълбоководни корали, които живеят в Японско море близо до островите Окинава и Токуносима. Коралите са уникално природно творение, което за повече от 500 милиона години от своето съществуване е достигнало и съчетава в себе си съвършената хармония на животинския, растителния и минералния свят. Коралът е удивително морско животно с причудлива форма, което прилича на странно растение. Той съществува благодарение на морските соли и в същото време се храни с микроорганизмите, живеещи около него. Скелетът на корала представлява комплекс от минерални соли. Уникалните свойства на корала и чудотворното му въздействие върху човешкия организъм се дължат именно на тези соли. Това са най-вече соли на калция и магнезия. Но в състава на корала влизат също така и елементите калий, натрий, желязо, фосфор, сяра, силиций, хром, манган, цинк и много други.

Този богат комплекс от природни соли регулира минералния баланс в организма и нормализира дейността на всички жизнено важни органи и системи.

«Корал-Майн» може  да се закупи от CoralOrder.com  ( като се направи регистрация с посочения линк)

Опаковката е от 30 пакетчета, като едно пакетче се разтвря в 1.5 минерална или чешмяна вода и се пие след около 5 мин. Цената е 32лв. за 30 пакетчета.

loading...


Коментари