Водолей, Риби и Козирог – Професионални успехи за едни, любов за други, възможност за увеличаване на доходи

Козирог Темата за финансите ще изисква специално внимание. Бъдете внимателни по отношение на паричните въпроси, не прекалявайте с преразхода на личния си бюджет. Необходимо е да сте доста...

1373 0

Козирог

Темата за финансите ще изисква специално внимание. Бъдете внимателни по отношение на паричните въпроси, не прекалявайте с преразхода на личния си бюджет. Необходимо е да сте доста предпазливи, защото се крият и опасности за здравето.

Очаквайте значими събития и приятни изненади през май, тъй като Слънцето осветява с лъчите си сектора на любовта ви. Марс има активен характер, енергията му стимулира развитието на съществуващите взаимоотношения и дори може да донесе нова страстна романтика.

Планетарните енергии като цяло обещават вълнуващи преживявания, така че бъдете готови да изпитате нещо ново.

Водолей – Благоприятното влияние на планетите ще ви позволи да разкриете най-добрите си качества, които няма да останат незабелязани за другите. Ще нарасне интереса към вашата персона. Месец май е доста противоречив, така че трябва да имате готов резервен план, ако нещата се объркат. Може да нямате толкова свободен избор, колкото бихте желали, или да срещнете ограничения.

loading...


Коментари