„Вратите на желанието“

В действителност този ритуал е просто превъзходен! Той е много прост за изпълнение  и реализира мечтата в рамките на няколко дни. Разбира се, всичко това зависи от глобалността...

502 0

В действителност този ритуал е просто превъзходен! Той е много прост за изпълнение  и реализира мечтата в рамките на няколко дни. Разбира се, всичко това зависи от глобалността на желанието, така че преди да поискате повече, опитайте с нещо по- малко …

За да изпълните ритуала ще ви трябва обикновена  врата. Можете да „вземете“ такава между стаите. Самият ритуал трае около 20 минути, затова  изберете  такова време, че да няма кой да ви безпокои.

– Пожелайте си нещо в сегашно време –  без „искам“ и отрицания;
– Напишете го на лист хартия и вземете тиксо  или друга лепенка;
– Влезте в стаята, затворете вратата и залепете листа с желанието на вратата;
– Застанете на вратата и прочетете на глас изразително желанието си, а след това отворете вратата и прекрачете прага с вдъхновение; (така, сякаш вашата мечта се е сбъднала!)
– След това се върнете в изходна позиция,  отново кажете желанието си на глас, отворете вратата и прекрачете прага с радост … и така 27 пъти!

„Въодушевено прекрачване на прага“ – това е много важен момент! Подходете към него креативно: усмихвайте се, подсвирквайте, скачайте от щастие. На първо място, ще се забавлявате с цялото си сърце, а  от друга страна,  влизате  в състояние на „летене“ (всички знаем, че от него до удовлетворяване на желанието е една крачка).

loading...